Barcelona şi Juventus au făcut paşi uriași spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor



025 февраля 2015

 

Barcelona a făcut un pas uriaș spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Catalanii au învins în deplasaare Manchester City cu scorul de 2-1 în meciul tur din optimi jucat în Anglia.

Barcelona a început mai bine partida și a reușit să deschidă scorul în minutul 16, prin atacantul Luis Suarez. Peste un sfert de oră uruguayanul și-a trecut în cont dubla. City și-a revenit după pauză și a redus din diferență în minutul 69.

Șansele cetățenilor de a egala s-au spulberat peste câteva minute, după ce au rămas în inferioritatea numerică. Fundașul lateral Gael Clichy a primit al doilea galben și a fost eliminat. Barcelona a avut o ocazia uriașă de a marca al treilea gol pe Etihad Stadium, însă Lionel Messi a ratat un penalty în prelungiri.

În celălalt meci al serii, Juventus Torino a învins pe teren propriu Borussia Dortmund cu scorul de 2-1. Pentru gazde au marcat Tevez și Morata, iar pentru gruparea germană a înscris Reus. Meciurile retur vor avea loc pe 18 martie, la Barcelona și, respectiv, Dortmund.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑