Juventus Torino si Bayern Munchen au incheiat la egalitate



025 февраля 2016

Remiza spectaculoasa intr-un meci clasic al Ligii Campionilor. Juventus Torino si Bayern Munchen au incheiat la egalitate prima mansa din optimi, scor 2 la 2. Totodata, FC Barcelona a invins-o pe Arsenal cu 2 la 0.

 
Bayern Munchen, de 5 ori castigatoare a Ligii Campionilor in trecut, a dominat prima repriza in fata lui Juventus. Totusi, a marcat abia pe final, prin Muller. Imediat dupa pauza, Robben a facut 2 la 0. Formatia italiana s-a aruncat in atac si norocul nu a ocolit-o. Dybala a redus din diferenta, iar Sturaro a egalat. Astfel, Juventus si Bayern au remizat, scor 2 la 2, iar returul de pe Allianz Arena promite a fi unul incendiar. Juve a fost de 2 ori castigatoare a Ligii Campionilor, in trecut. 

 

Paul POGBA, MIJLOCAS JUVENTUS TORINO "Suntem un pic dezamăgiţi, pentru că ne-am dorit să câştigăm primul meci, dar am jucat foarte bine în repriza secundă şi ştim cum să o punem pe Bayern în dificultate". 

 

Tot aseara, FC Barcelona a batut-o pe Arsenal Londra, in deplasare, scor 2 la 0. Messi a marcat ambele goluri, primul la capatul unui contraatac, iar celalalt din penalty. 

 

Luis SUAREZ, ATACANT FC BARCELONA "Este un rezultat care ne relaxează puţin, dar, părerea mea, nu este definitiv". 

 

Meciurile retur din optimile Ligii Campionilor, FC Barcelona Arsenal si Bayern Munchen Juventus vor fi jucate pe 16 martie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑