Fanii i-au cerut iar demisia lui Stoican: ”E un lucru cu care m-am obișnuit”



 

**VIDEO** Fanii i-au cerut iar demisia lui Stoican: ”E un lucru cu care m-am obișnuit”

După remiza, 1-1, cu CFR Cluj, de pe propriul teren, antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican a recunoscut că echipa sa a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri, dar spune că scorul a fost unul echitabil.

„Clar am făcut o partidă modestă, am pierdut multe dueluri, nu am fost agresivi în dueluri individuale. Au fost câteva situații de a marca, dar au fost și de partea oaspeților. Cred că e un rezultat echitabil, deși după ce am văzut la antrenamente, credeam că e un meci pe care putem să-l câștigăm. Am întâlnit o echipă cu cel puțin tot atâta determinare ca și noi”, a spus Flavius Stoican, care vrea o revanșă în etapa viitoare, la Târgu Jiu, în meciul din etapa cu numărul 29. Partida Pandurii-Dinamo va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro marți, de la ora 21:30:

”Odată cu prima victorie, moralul va crește. Chiar dacă vom întâlni Pandurii în următorul meci, mergem acolo să învingem”.

După ce fanii au huiduit iar echipa, dar și pe el însuși, Flavius Stoican spune că aceștia au dreptul să fie nemulțumiți. Cât despre faptul că suporterii i-au cerut iar demisia, tehnicianul ”câinilor roșii” spune că nu-l mai surprinde acest lucru.

”Este un lucru cu care m-am obișnuit. Până la urmă nici jocul nostru nu face ca oamenii să fie aproape de echipă. Suportăm toate aceste acuze, dar mergem înainte. Nu mă gândesc la plecare dacă pierdem cu Steaua, cu Rapid așa am simțit atunci să spun.

Am avut o discuție cu jucătorii adineauri, nu am prins o zi favorabilă, capul sus, mergem mai departe. Este normal să suportăm criticile fanilor. Eu cred că toți jucătorii sunt conștienți că avem mult de muncă”, a încheiat Stoican.

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑