Simona Halep o întâlnește pe Wozniacki în semifinale la Stuttgart, sâmbătă, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3



 

**Simona Halep o întâlnește pe Wozniacki** în semifinale la Stuttgart, sâmbătă, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

UPDATE: Simona Halep (locul 3 WTA) a discutat despre următorul său meci la turneul WTA de la Stuttgart: semifinala contra Carolinei Wozniacki (locul 5 WTA), care se va disputa sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Înaintea întâlnirii din penultimul act al turneului de la Stuttgart, dotat cu premii totale în valoare de 731.000 de dolari, românca are 2-1 în meciurile directe cu daneza. Îi știe jocul și știe la ce să se aștepte, iar accentul îl pune pe propria prestație, pentru a spera la o victorie care să o ducă în finală.

"E o jucătoare redutabilă, se mișcă foarte bine și aleargă mult. Trimite mingile aproape de linia de fund. Eu însă trebuie să fiu agresivă, să joc pe stilul meu și să-mi impun jocul. Mă aștept la un meci greu, dar sunt pregătită să joc impotriva ei.", a spus, vineri, Simona Halep.

De partea cealaltă, Caroline Wozniacki a declarat: "Cu siguranță va fi un meci greu. Ei îi place zgura, iar eu o să încerc să joc la fel cum am făcut-o în partida contra Carlei Suarez".

Simona Halep - Caroline Wozniacki se joacă sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Caroline Wozniacki (locul 5 WTA) s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de la Stuttgart, după victoria categorică, 6-0, 6-3, contra Carlei Suarez Navarro (locul 10 WTA).

Daneza o va întâlni în penultimul act pe Simona Halep, care a rămas principala favorită la întrecerea germană, după ce Sharapova a fost eliminată surprinzător, cu o zi în urmă

VIDEO Simona Halep - Sara Errani 6-4, 6-4. Halep fost prima calificată în semifinalele turneului de la Stuttgart. Vineri după-amiază, a învins-o pe italianca Sara Errani în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Halep (23 de ani) are 2-1 în întâlnirile cu Wozniacki (24 de ani). Daneza, fostă număr unu mondial, s-a impus în 2012, chiar la Dubai, în optimi, cu 6-2, 6-3, românca învingând în 2013, la New Haven, cu 6-2, 7-5, în semifinale.

VIDEO Halep - Wozniacki 2-6, 6-1, 6-1. Ultima dată s-au întâlnit la turneul de la Dubai, tot în faza semifinalelor, iar cea care a mers mai departe a fost sportiva din România, care avea să și câștige întrecerea. Atunci, Halep a pierdut primul set, 2-6 în doar 30 de minute. Și-a revenit imediat și a câștigat următoarele două seturi, 6-1, 6-1, și a mers în finala pe care a jucat-o și a câștigat-o în fața Ekaterinei Makarova (6-4, 7-6).

Simona Halep - Caroline Wozniacki se joacă sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑