Un singur meci poate salva sezonul lui Dinamo: derby-ul cu Steaua. “Le suntem datori suporterilor!”



 

**VIDEO** Un singur meci poate salva sezonul lui Dinamo: derby-ul cu Steaua. “Le suntem datori suporterilor!”

VIDEO Dinamo – CFR 1-1. Dinamo mai are o singură şansă să-i împace pe fani: sa o învingă pe Steaua în derby-ul programat pe 3 mai. Până atunci, "câinii" trebuie să treacă testul cu Pandurii, programat miercuri, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Dinamo e sub presiune înaintea meciului cu Steaua. Alb-roşii au pierdut susţinerea fanilor, care îl vor plecat pe Flavius Stoican de la echipă. Antrenorul speră să-i împace cu o victorie în derby-ul programat pe 3 mai. Ar fi primul succes al cainilor împotriva Stelei, după patru ani.

“Este cel mai mare derby din România și toți trebuie să uităm de momentele grele și să dăm tot ce avem mai bun și să luăm puncte și să facem suporterii fericiți. Dacă vom câștiga, fanii vor fi fericiți și ne vom salva sezonul.”, crede Hatem Elhamed.

Stoican a trimis un mesaj clar fanilor, înaintea disputei contra eternei rivale: “Galeria sigur o să-și facă numărul, o să fie în multe momente peste ceea ce arătăm noi pe teren. Deci, noi suntem datori.”

Până la derby-ul cu Steaua, "câinii" mai au un test de dat: cu Pandurii,  miercuri, de la 21:30, în meciul transmis în direct de Digi Sport 1. “Cel mai important e să ne gândim la meciul de la Tg Jiu, pentru că, după aceea, avem timp și de Steaua.”, a declarat Ștefan Bărboianu. Stoican speră să vină cu puncte din Oltenia: “Următorul meci mergem să scoatem un rezultat favorabil, ținând cont că ei sunt într-o zonă neplăcută lor, ne așteaptă o partidă grea.”

Dinamo - Steaua se dispută duminică, 3 mai, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑