Rafinament şi eleganţă la Campionatul Internațional de Gimnastică Ritmică, desfăşurat la Chişinău



Foto simbol: mediafax.ro
Elemente de balet și acrobaţie în ritmuri de dans au putut fi admirate ieri la Campionatul Internațional de Gimnastică Ritmică, denumit "Moldovanochka". La competiţia, organizată al doilea an consecutiv la Chişinău, au participat aproximativ 200 de gimnaste din ţară şi de peste hotare, cu vârste cuprinse între şapte şi 17 ani.  
Deşi au avut o perioadă lungă de antrenamente, concurentele nu au scăpat de emoţii. 
Fetele au fost susţinute cel mai mult de părinți, care şi-au făcut şi cele mai mari griji pentru prestaţia gimnastelor. 
Și antrenorii au ținut pumnii pentru discipolii lor.
"Orice antrenor își face griji, fetele îmi sunt ca niște fiice, iar noi suntem pentru ele ca niște mame", a spus antrenoarea echipei din Cipru, Olga Vişnengova.
"Este o selecție foarte strictă, campionatul este otganizat și se desfășoară minunat", a spus șeful delegației din Israel, Alexandru Sitniakovschi.
Gimnastele au evoluat cu diferite accesorii, printre care coarda şi cercul. Organizatorii au declarat ediția din acest an a fost pregătită la un nivel mult mai înalt.
"Campionatul de anul trecut a fost unul experimental, a fost primul turneu, unde s-au înscris participante din trei țări. Acum sunt din cinci state. Sperăm că, pe viitor, vom deveni renumiţi și ni se vor alătura şi gimnaste din alte ţări", a spus organizatorul campionatului "Moldovanochka",  Elena Mihailovna. 
La Campionatul Internațional de Gimnastică Ritmică au participat aproximativ 200 de gimnaste din Moldova, Cipru, Israel, Rusia şi Ucraina.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑