Sabău: ”Prandelli nu e vinovat. Italia n-are valoare, n-ai ce antrena în afară de Pirlo”



 

campionat mondial 2014**VIDEO** Sabău: ”Prandelli nu e vinovat. Italia n-are valoare, n-ai ce antrena în afară de Pirlo”

Ioan Ovidiu Sabău reclamă lipsa de valoare din lotul reprezentativei Italiei și spune că și Anglia i s-a părut o națională resemnată din start la CM 2014.

Italia și Anglia, care plecau drept favorite la câștigarea Grupei D a acestui turneu final au părăsit deja competiția din Brazilia, la finalul unor partide în care au dezamăgit complet.

Fostul component al ”Generației de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, tehnician liber de contract în acest moment, a spus, într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, de ce nu trebuie să mire calificarea Uruguayului și a celor de la Costa Rica în faza optimilor.

”Italia a fost foarte slabă, la fel ca și Anglia, două naționale lipsite de ambiție, cu jucători care, probabil, nu mai sunt interesați de echipa națională.

Am auzit și eu că Prandelli și-a dat demisia, la fel ca și președintele federației, dar nu acolo este problema. N-ai ce antrena la Italia. În afară de Pirlo, care a ajuns și el la o vțrstă, ceilalți n-au calitate, nu se pot compara valoric cu Uruguayul.

S-a văzut o diferență clară de valoare, chiar dacă au jucat cu trei fundași centrali și cu doi atacanți.

Nu știu ce caută Immobile acolo. Sigur, Balotelli mai face ceva, mai mișcă, dar nici el nu este cine știe ce mare valoare. Italienii trebuie să accepte că nu mai au jucători de valoare”, a spus Sabău la Digi Sport.

Într-un final, Ioan Ovidiu Sabău a spus și care este naționala care i-a plăcut cel mai mult la acest Mondial, până în clipa de față.

”Mi-a plăcut foarte mult naționala Mexicului. Am văzut acolo atitudine, jucători concentrați, care pleacă bine pe spații, care fac ambele faze la fel de bine, o trupă legată.

Nu mi-a plăcut, însă, Brazilia. Nici ei n-au mari valori, cu două-trei excepții”, a conchis Sabău la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑