Sărbătoare cu incidente după calificarea chilienilor în semifinale



 

**VIDEO** Sărbătoare cu incidente după calificarea chilienilor în semifinale

VIDEO Chile - Uruguay 1-0 a fost disputa care a calificat naționala statului Chile în semfinalele Copei America pentru prima dată după 1999. De asemenea, Chile este prima selecționată gazdă a competiției care ajunge în semifinale, din 2001 încoace. Atunci, Columbia a și câștigat Copa America.

Sărbătoare chilienilor a fost una pe măsura performanței reușite în teren de echipa condusă de Vidal și Alexis Sanchez. La scurt timp după ultimul fluier al centralului brazilian, fanii au început petrecerea pe străzile capitalei Santiago.

Petrecerea s-a încheiat târziu după miezul nopții și nu a fost lipsită de incidente. Poliția a dechis să împrăștie mulțimea folosind tunuri cu apă, iar fanii au ripostat aruncând sticle și pitre în direcția forțelor de ordine. Presa internațională anunță că în urma incidenteleor de pe străzile din Santiago de Chile mai mulți suporteri și-au petrecut noaptea la secțiile de poliție.

Pentru chilieni urmează duelul din semifinale. Formația pregătită de Jorege Luis Sampaoli va lupta pentru un loc în ultimul act cu învingătoarea sfertului de finală dintre Peru și Bolivia, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, vineri dimineață, de la ora 02:30.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑