Sânmărtean nu va fi pedepsit după ieșirea nervoasă de miercuri: "E victima propriei valori"



**VIDEO** Sânmărtean nu va fi pedepsit după ieșirea nervoasă de miercuri:

Lucian Sânmărtean va rămâne nepedepsit la Steaua, după ieșirea nervoasă pe care a avut-o miercuri, la meciul retur cu Stromsgodset, din preliminariile UEFA Champions League, în momentul în care a fost schimbat.

Episodul nu e considerat unul grav de către conducerea campioanei. Președintele Valeriu Argăsealăa spus că mijlocașul în vârstă de 34 de ani a discutat deja cu colegii săi și a recunoscut în fața acestora că forma sa nu a fost cea mai bună la meciul cu Stromsgodset, câștigat cu 2-0 de roș-albaștri (DETALII AICI).

Oficialul grupării din Ghencea a avut, la rândul său, o discuție cu Sânmărtean și a încercat să îl capaciteze pe veteranul lotului stelist, spunându-i că este condamnat să joace foarte bine la fiecare meci.

"Nu trebuie să luăm nicio măsură contra lui Sânmărtean. E unul din liderii echipei și a avut o discuție cu colegii. A recunoscut foarte deschis că nu a avut cea mai bună formă. Eu am avut o discuție cu el și i-am spus că e victima propriei valori. Și-a stabilit un standard de la care nu poate coborî, iar atunci când nu va juca în conformitate cu acesta, va fi criticat. Blestemul lui e să joace foarte bine la fiecare meci. Nu trebuie să facem o tragedie, atunci când nu o face.", a declarat Valeriu Argăseală, vineri, în cadrul conferinței de presă în cadrul căreia a fost prezentat Valentin Lemnaru (VIDEO și DETALII AICI).

Nici statisticile nu sunt în favoarea lui Sânmărtean. Cifrele sale din returul cu Stromsgodset nu sunt deloc îmbucurătoare, mijlocașul ducând lipsă de realizări importante în cele 61 de minute petrecute pe teren (FOTO și DETALII AICI).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑