Saint Trond - FC Bruges 2-1. Gazdele au revenit cu victorie în primul eşalon din Belgia



 

**VIDEO** Saint Trond - FC Bruges 2-1. Gazdele au revenit cu victorie în primul eşalon din Belgia

FC Bruges a uitat să câştige! După înfrângerea din Supercupă cu Gent, echipa lui Michel Preud'homme a pierdut şi primul meci din campionat, pe terenul nou-promovatei Saint Trond.

Revenite după 3 ani în prima ligă, gazdele au ratat prima ocazie în chiar primul minut. Boli i-a furat mingea lui Denswil, însă nu l-a putut învinge pe Bruzzese. Acelaşi Boli a tras puţin alături, înainte ca Bruges să deschidă scorul la primul şut pe poartă. Tom de Sutter a înscris din pasa lui Cools.

Diaby putea face 2-0 imediat, însă a trimis pe lângă poarta goală, după ce l-a driblat pe Dutoit. Vicecampioana Belgiei a mai avut o şansă de a se desprinde, în startul reprizei secunde, dar de Sutter a fost blocat de Dutoit. Ruben Fernandes a egalat la 12 minute de la reluare, după ce Bruzzese a respins în faţă şutul lui Rherras.

Cel mai frumos gol al meciului l-a marcat Emilson. Brazilianul născut în Belgia l-a învins pe Bruzzese cu un şut perfect, însă a fost eliminat 4 minute mai târziu. Dutoit a făcut minuni la şuturile lui Mechele şi De Bock din finalul meciului şi Saint Trond revine cu victorie în prima ligă, după 3 ani petrecuţi în eşalonul secund.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑