Antrenorul lui Partizan, despre acuzele de blat: "Nu le dau importanță!" Milinkovic vrea două victorii cu Steaua



**Antrenorul lui Partizan, despre acuzele de blat:**

Cu o săptămână înainte de prima manșă a turului 3 preliminar UEFA Champions League, antrenorii de la Partizan Belgrad și Steaua se gândesc să-și menajeze jucătorii de bază în campionat, pentru a-i avea în formă maximă la mijlocul săptămânii.

Sârbul Zoran Milinkovic pregătește în aceste zile duelul de campionat cu Jagodina, din a doua etapă a ligii din Serbia, dar acesta va ține pe bancă mai mulți fotbaliști de bază, pe care nu vrea să-i obosească înainte de duelurile cu Steaua. "Campionatul abia a început și provocările vor veni. Vom aborda foarte serios meciul cu Jagodina, vrem să impunem un ritm bun", a declarat Milinkovic pentru cotidianul Blic din Serbia.

După ce a discutat despre micile probleme medicale ale lui Brasanac și Babovic, Milinkovic a discutat despre dubla cu Steaua, din preliminariile UCL: "Este o echipă mare, un adversar de mare calibru, care joacă an de an în grupele europene. În aceste două meciuri vrem să arătăm că suntem mai buni decât ei și să ne calificăm în faza următoare cu două victorii!".

Milinkovic a preferat să nu comenteze prea mult pe marginea unui subiect delicat în aceste zile. După ce autoritățile de la Belgrad au investigat partida OFK - Steaua Roșie 2-6, disputată sezonul trecut, suspiciunile s-au abătut de curând și asupra lui Partizan.

În prima etapă a campionatului, Partizan a trecut de Metalac cu 4-0, iar procurorii au deschis o anchetă, din cauza unor dovezi care indică faptul că meciul ar fi fost aranjat. Golurile au fost marcate de Zivkovic (16), Oumarou (21), Bojinov (31) și Ilic (90).

"Sunt foarte concentrat pe meciurile pe care le avem de jucat în campionat și în Europa, toată atenția mea este îndreptată spre aceste partide. În acest moment nu există ceva mai important pentru noi. Personal, nu dau prea multă importanță unui astfel de caz", a mai declarat Milinkovic pentru sursa citată.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑