Rapid schimbă strategia. Mizează pe jucătorii români pentru a reveni în Liga 1



 

**VIDEO** Rapid schimbă strategia. Mizează pe jucătorii români pentru a reveni în Liga 1

Rapid mizează pe jucători români, după experienţa nefericită din primăvară. Doar şase străini au rămas în lot pentru liga secundă, iar Daniel Pancu va fi liderul giuleştenilor şi în noul sezon.

În Giuleşti s-a schimbat strategia. După ce nu a reuşit să evite retrogradarea cu un lot format în majoritate din străini, alb-vişiniii vor să dea mai mult credit românilor.

Şase străini mai au giuleştenii în acest moment în lot. Pentru liga secundă, Valerii Moraru a pus la dispoziţia clubului un buget de aproape 1,5 milioane de euro.

"În condiţiile care sunt în liga a doua, consider că este un buget normal, de bun simţ, care te obligă să promovezi. Din punct de vedere financiar, considerăm că, pentru nivelul ligii a doua, putem oferi un nivel salarial foarte bun", a declarat preşedintele Ovidiu Burcă.

Daniel Pancu va continua încă un sezon ca jucător la Rapid, iar giuleştenii vor să îl păstreze şi pe portarul Virgil Drăghia.

Din lotul care a retrogradat în liga secundă, alţi doi români se vor regăsi şi în noul sezon. Este vorba despre Mădălin Martin şi Nicolae Vasile. Fostul fundaş de la FC Botoşani, Sergiu Oltean, a ajuns şi el în Giuleşti.

"Daniel Pancu are deja contract pe viaţă cu Rapid, dacă nu ştiaţi. Vom încerca în zilele următoare să semnăm acorduri cu mai mulţi jucători care să vină alături de noi şi să promovăm împreună în Liga 1", a explicat Burcă.

Aşa cum a explicat şi antrenorul Florin Marin, Cristian Săpunaru şi Daniel Niculae rămân şi ei ţinte pentru giuleşteni.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑