Результаты жеребьевки ЧМ-2018 для Молдовы



В Константиновском дворце Санкт-Петербурга прошла жеребьевка отборочных групп ЧМ-2018. Молдова попала в группу D вместе с командами Грузии, Ирландии, Сербии, Австрии и Уэльса.

Формат
Участие в отборочных матчах европейской зоны примут 52 сборные, которые сформировали семь групп по шесть сборных и две - по пять.

Девять победителей групп напрямую выйдут в финальную стадию.

Восемь обладателей вторых мест с лучшими показателями в играх против первой, третьей, четвертой и пятой сборных своих групп продолжат борьбу в стыковых матчах за четыре оставшиеся путевки.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

-3 1403 Garaba 28 июля 2015 | 15:19 а точнее,решаем
-3 1403 Garaba 28 июля 2015 | 15:19 Дело в том Людмила что вы верите,а мы знаем))
-1 4 Cuptor Ludmila 28 июля 2015 | 08:23 А мне вот почему-то хочется верить, что Молдова попадет на чемпионат мира!
+1 97 MDA 26 июля 2015 | 21:57 Имя, nu le mai tineti atata hangul antrenorilor, sau federatiei care tot vorbesc cum ca avem jucatori slabi, uitativa ca jucatorii acestea arata un joc bun la echipele sale, echipe sa spunem mediocre dar totodata, nationala nu ajunge macar la rezultate mediocre...Deschidem pagina FMF.md unde sta lotul selectionatei si ne uimim, avem multi jucatori din ligile superioare ale campionatelor Romaniei si Rusiei, cate unul in Italia si Turcia, restul din cei mai puternici sunt din echipele de frunte din Moldova...si acum stai si te gandesti oare cu acesti jucatori nu se poate de luptat la ceva mai mare? Oare anume in ei e problema, cand Epureanu e capitan la Istambul, Gatcan la Rostov, Ionita a aratat un nivel extrem de inalt in Italia ca ce-i de la Napoli se lupta pentru el, Armas carei pivot la Kuban, Carp care creste in Romania, impreuna cu Spataru si Milinceanu,Golovatenco intodeuna integralist,Posmac,Racu,Leuca,Dedov etc. avem din ce alege chiar si din campionatul Moldovei, mai avem si tiner si experimentati care asteapta sa capete un loc in nationala, si toti incepand cu primii si terminand cu ultimii isi dau tot suflul pe teren odata ce imbraca tricoul nationalei MOLDOVEI...Atunci si vine intrebarea principala, oare ei is slabi cei care joaca la echipe destul de puternicute, si-si dau sufletul pe teren jucand sub tricolor SAU totusi antrenorii care-i conduc?!!!Selectioner , asa-i spune antrenorului de nationala, are de selectat si de creat o echipa din ceea ce aree si noi avem de unde de ales, nu trebuie sa mizam pe naturalizari, (desi Luvanor cu siguranta ne va prinde bine)///La ce duc eu comentand aici este ca Ne trebuie antrenor bre, Curtianu mai are sanse si ar fi bine sa le foloseasca in urmatoarele meciuri, de nu se ispraveste, parerea mea este, ca trbuie sa fie demis dupa primul esec (cat de mult nu l-am stima noi,eu in primul rand, ca fotbalist, antrenor al selectionatei u-21 sau ca om)
-4 1 Csf 26 июля 2015 | 21:05 Noi vom lua ultimul loc in grupa,asa cum o facem si in prezent pentru calificarile euro-2016.asta nici nu se discuta.Romania nustiu chiar daca a avut mare noroc.nici nui vad favoriti in fata Poloniei care chiar joaca bine in ultimul an,nici in fata Danemarcei.plus ca mai pui ca nici Armenia cu Muntenegru sint echipe destul de bune.nici nu m-ai stii la ce sa te astepti.
0 21 yoki 26 июля 2015 | 21:00 Chiar ca ar fi o surpriza tare placuta sa avem doua echipe de suflet la acest campionat mondial din 2018 - Republica Moldova si Romania.
-2 1403 Garaba 26 июля 2015 | 20:02 ar fi frumos ca Moldova sa ajunca in fza finala a CM-2018,si acolo fie macar si in grupe sa faca macar si un egal cu Rusia )
0 19 Tulai... 26 июля 2015 | 19:46 Ar fi frumos ca Romania sa ajunga campioana mondiala in 2018, si in finala să castige de la Rusia cu 6-0 ;)
-4 1403 Garaba 26 июля 2015 | 19:33 Ca sa fie clar,eu n-am nimic contra d-lui Curtian.Pursisimplu privesc situatia pur tehnic.Sint antrenori care se potrivesc anumitor echipe,si nu se potrivesc pentru altele.De exemplu,Lilian Popescu - nepotrivit pentru Nistru - potrivit pentru FC Costuleni - potrivit pentru Veris - nepotrivit pentru FC Tiraspol - potrivit pentru Sheriff
-1 4 Rooomânia! 26 июля 2015 | 19:25 Romania are o grupa usora cu echipe accesibile atat Danemarca, cat si Polonia nu vor putea emite pretentii prea mari la primul loc in grupa. Da puncte vor putea lua toate echipele - si Armenia, si Muntenegru, dar si kazahii au mari ambitii (frustrari). Tinem pumnii, farti români!
-2 7 Имя 26 июля 2015 | 16:47 Modul de a gandi al unui antrenor nu are nicio legatura. Unicul criteriu al eficientei lui sunt rezultatele. Dar exista antrenori de cluburi si altii de nationale. Trebuie sa tinem cont si de asta. Osipenco la nationala de tineret nu a facut nicio branza. Curtic - la cluburi. Dar acum Moldova are nevoie urgenta de jucatori buni in cateva luni nu peste 8 ani, problema cu antrenorul e una secundara. Asa ca unica cale de a mai indrepta lucrurile e naturalizarea de jucatori potentiali care au jucat in Moldova.
-4 1403 Garaba 26 июля 2015 | 09:02 Cu Gabi Balint deja ar fi gresit.Tot respectul pentru acest antrenor Om dar modul d-lui de a ghindi nu se potriveste pentru nationala.Deja mai bine il aduci pe Kubareov,sau daca e neaparat sa fie din Romania - Dan Petrescu.Dar repet e plina tara de antrenori potriviti pentru toate nationalele noastre.Fotbalul e ca un puzzle unde daca aranjezi macar principalele detalii corect ai deja careva rezultate,cazul Milsami-Osipenco,iar daca nu le aranjezi corect esuezi,cazul Dacia - Kubareov.Cu totii probabil ati observat cum Zimbru + Kubareov = play\off LE iar Dacia+Kubareov=cu infrigeri in amicale din turcia in fata amatorilor
-3 4 Frate 26 июля 2015 | 00:56 Ieftin si calitativ desigur ca exista, doar ca nu e o regula ci o exceptie. Asa ca, Pavel Ciobanu trebuie sa se gandeasca serios pana in septembrie ce facem cu antrenorul nationalei si cum construim conceptia de joc. Eu as zice sa-l puna pe Gabi Balint care a mai lucrat in acest post si sa insiste sa fie inclus in lot Luvanor plus sa fie adusi inca 2-3 fotbalisti naturalizati pe pozitiile la care avem mari brese la nationala. Intr-un cuvant, daca ne pregatim serios, vom avea si rezultate.
-7 1403 Garaba 26 июля 2015 | 00:11 dar daca FMF totusi vrea sa plateasca bine pe cineva si n-are pe cine )) sa ma plateasca pe mine,si eu le arat patru antrenori moldoveni la fel de ieftini si de eficienti ca Osipenco
-2 815 дон педро 25 июля 2015 | 23:28 первый матч на республиканском с галиками, и мы их сделали. это было что-то, есть что вспомнить. насчет тренера, не думаю что даст результат. у капело в россии не получилось, так что это не факт. группа ровная, явных лидеров и аутсайдеров нет.
-1 97 MDA 25 июля 2015 | 23:27 Oricum speram/// si e foarte corect sa ne punem ca obiectiv calificarea, ce tine de antrenor, ori il schimbam acum ori il lasam deja si la urmatoarele calificari, cel mai bine ar fi sa-i dam inca doua jocuri, sa-l lasam sa arate ca mergem spre bine sau in caz contrar, sa fie schimbat inca acum in campania acesta, sa nu sa se primeasca iarasi belea.
-3 1403 Garaba 25 июля 2015 | 23:18 Iar se-ncepe cu strainii....poate sa le dam strainilor si nationala,si campionatul,si sediu FMF,si sa la mai si platim si salarii de milioane ???? caz real Milsami cu Iartev - locul 6 in DN,acelas Milsami cu Osipenco - campioni in DN.Si Iartev avea salariu cit pentru intreg lotul actual al lui Milsami
-1 14 Ugo 25 июля 2015 | 23:05 Pana si Austria poate fi depasita. Dar, pe de alta parte, foarte usor putem ajunge pe ultimul loc in grupa asta. Asa ca totul e posibil in grupa noastra. E nevoie sa ne atarnam serios fata de fiecare meci. Poate in campania asta chiar ar merita ca FMF sa angajeze un antrenor profesionist ne nivel superior cu un salariu solid, caci sansele sunt foarte reale sa jucam la campionatul mondial din Rusia 2018 daca vom profita la maxim de ele.
-4 1403 Garaba 25 июля 2015 | 22:54 o grupa extrem de accesibila pentru Moldova,desigur in anumite conditii
-2 97 MDA 25 июля 2015 | 22:45 Cat sunt de optimist, dar tot nu pot sa-mi inchipui nici locul 3, si chiar si un loc 4 imi pare greu, foarte greu de obtinut///Bavaria, mai degraba ai intrecem pe Bale si Ramsey, decat pe Irlandezi, cred ca nu trebuie sa-ti aduc aminte ca fotbalul e joc de echipa. Eu pot doar sa-mi spun o parere subiectiva in privinta acestei grupe, si anume ca putem cu siguranta sa lu-am puncte de la orice echipa si totodata putem sa nu luam nici un punct, cel mai rau ce vad aici este ca cu siguranta nu vom fi subestimati de nici o echipa din aceasta grupa///si daca sa luam ca "plus" avem 4 echipe de +- acelas nivel, nivel,cu care se poate de jucat,ceva de tipul Bosniei,Ungariei,Finlandei sau Muntenegru, echipe pe care le-am batut,si anume din motiv ca grupa e pur si simplu super echilibrata, mi se pare ca este si cea mai grea.
-3 24 Bavaria 25 июля 2015 | 21:16 Catre haios Depasind Tara Galilor? Ea va fi prima in grupa Gareth Bale si Aaron Ramsey in 2 o sa rupa toata nationala noastra.
0 6 Haios 25 июля 2015 | 20:40 Austria e favorita in grupa noastra. In rest, toate echipele sunt superioare Moldovei dar pot fi depasite tehnico-tactic, daca vom avea antrenori si resurse adecvate. Presupun ca locul 2 e posibil intr-un scenariu optimist, dar cred ca vom ocupa locul 3, depasind tara galilor, gruzia si irlanda. Hai, Moldova!

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑