Campionul s-a intorc acasa! Cum a fost intampinat Iurie Bejenari, sportivul care a cucerit aurul la Campionatul Mondial de arte martiale mixte pentru amatori - VIDEO




Campionul a revenit acasa. Francezul de origine moldoveneasca, Iurie Bejenari a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de arte martiale mixte pentru amatori. Astazi, sportivul s-a intors in Moldova, fiind intampinat de familia sa la Aeroport.

 

Iurie BEJENARI, LUPTATOR MMA: “Am venit sa-mi vad familia, prietenii care sunt aici, alaturi de mine si mai sunt care nu au putut sa vina. ” 

 

Iurie Bejenari reprezinta de ani buni Franta la turnee internationale. La Campionatul Mondial de arte martiale mixte, incheiat recent in Las Vegas, sportivul a disputat 3 lupte, in cadrul categoriei sale de greutate de pana la 56 de kilograme. In primul duel Bejenari a batut un american, detinatorul titlului mondial la acel moment, apoi un luptator din Noua-Zeelanda, iar in finala – un suedez. 

 

Iurie BEJENARI, LUPTATOR MMA: “A fost al doilea campionat mondial pentru mine. La primul nu am avut mare succes, deoarece m-am traumat si m-au scos medicii, dar al doilea campionat a fost decisiv si am fost sa caut aurul. Eram gatit numai de locul intai. ” 

 

Iurie Bejenari spune ca acum este pregatit sa treaca la profesionisti. 

 

Iurie BEJENARI, LUPTATOR MMA: “ Pentru mine inseamna o usa deschisa spre profesionisti. Eu vreau sa trec de partea cealalta a barierei, sa merg mai departe. ” 

 

La Campionatul Mondial de MMA Franta a fost reprezentata de 8 luptatori. Iurie Bejenari este singurul care a cucerit medalia de aur, alti 2 sportivi au luat bronzul, iar unica femeie din lot, Lucie Bertaud – medalia de argint.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑