Indonezia, de neînduplecat. Câţiva fotbalişti italieni nu au fost lăsaţi să intre pe insulă



Foto: goal.com

Cinci fotbalişti ai echipei AS Roma nu au fost lăsaţi să treacă vama în Indonezia din cauza lipsei vizelor. Ei au fost obligaţi să se întoarcă în capitala Italiei.

Seydou Doumbia, Gervinho, Victor Ibarbo, Adem Ljajic şi Antonio Sanabria au fost întorşi de pe aeroportul din Jakarta deoarece vizele lor nu erau în regulă, potrivit unui reprezentant al serviciului de imigrare din Indonezia.

Cei cinci jucători nu puteau obţine viza la faţa locului, îl lipsa acordurilor bilaterale între Indonezia şi autorităţile ţărilor care au eliberat paşapoartele jucătorilor.

Chiar şi în ciuda acestor probleme, zeci de fani ai echipei italiene s-au adunat la aeroport întâmpinându-şi cu mare fericire favorţii. Ei au cântat minute în şir şi au scandat numele echipei.

AS Roma a ajuns în Indonesia din Australia, acolo unde a participat la turneul International Champions Cup, alături de Real Madrid şi Manchester City.

Alte două echipe de top din Italia, AC Milan şi Inter au jucat un amical la Shenzen. Cel mai spectaculos moment al partidei a avut loc în minutul 62, atunci când Philippe Mexes a înscris un gol fabulos. Bonaventura a centrat din corner iar apărătorul francez, a înscris  după ce a reluat din voleu senzaţional.

Cele două formaţii din Milano vor juca următoarele meciuri cu Real Madrid, în cadrul turneului International Champions Cup. Inter va întâlni gruparea galactică pe 27 iulie, iar AC Milan se va confrunta cu Real peste trei zile.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑