Baschetbaliștii de la “U” BT Cluj, cu gândul la noua Polivalentă. “Arată extraordinar!”



025 сентября 2014

 

**VIDEO** Baschetbaliștii de la “U” BT Cluj, cu gândul la noua Polivalentă. “Arată extraordinar!”

Baschetbaliștii de la “U” Cluj încep noul sezon cu un meci din optimile Cupei României. Contra lui BC Timişoara, jucătorii antrenaţi de Dorin Pintea speră să spargă ghinionul din ultimii ani şi să meargă cât mai departe în competiţie.

“Cred ca ne-am calificat doar o dată în ultimii trei sau patru ani în Final Four și am jucat finala acum doi ani. Vine un sezon de la care, cred eu, avem cu toții așteptări mari. E și normal să fie așa, zic eu că am adus niște jucători competitivi, care să ne ajute să facem performanță anul acesta”, a spus Mihai Silvașan.

La rândul său, același lucru îl speră și tehnicianul Dorin Pintea:

“Ne așteaptă primul meci de acasă și preconizez că va fi o partidă foarte grea, deoarece Timișoara în acest, în această vară mai exact, a reusit să își formeze o echipă redutabilă, cu jucători foarte buni”.

Partida dintre “U” Cluj și BC Timișoara va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2.

La Cluj s-a finalizat Sala Polivalentă, iar ardelenii sunt nerăbdători să joace în noua arenă. Aceasta are o capacitate de 7.200 de locuri şi se poate extinde până la 10.000, urmând să gazduiască din octombrie toate sporturile de echipă care se practică la Cluj.

“E o sală foarte frumoasă, cea mai modernă din România. Am văzut-o doar în poze deocamdată, dar arată foarte bine, într-adevăr. Acum așteptăm să mergem să facem primele antrenamente și să vedem cum e”, a mai spus și Silvășan. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑