Kvyat a dat lovitura la antrenamentele din Japonia, fiind mai rapid decât Hamilton şi Rosberg



025 сентября 2015
foto: sport.ro

Piloţii de la Mercedes au dezamăgit la a doua sesiune de antrenamente înainte de Marele Premiu al Japoniei. Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost mai lenţi decât puştiul Daniil Kviat. Rusul în vârstă de 17 ani a înregistrat cel mai bun timp pe circuitul de la Suzuka.

A doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Japoniei a fost de asemenea afectată de o ploaie puternică, însă de data aceasta toţi piloţii, cu excepţia lui Valtteri Bottas, au ieşit pe circuit şi au efectuat tururi cronometrate.

Cel mai bun timp a fost stabilit de Daniil Kvyat, care a fost cronometrat cu un minut 48 de secunde şi 277 miimi. Astfel, pilotul de Red Bull Racing a fost mai rapid decât ambii reprezentanţi ai echipei Mercedes, Nico Rosberg şi Lewis Hamilton.

Daniel Ricciardo şi-a adjudecat locul patru la volanul celui de-al doilea monopost Red Bull Racing, în timp ce Ferrari a obţinut următoarele două poziţii prin Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen.

Marele Premiu al Japoniei va avea loc duminică, iar calificările sunt programate cu o zi mai devreme.

Cu şase etape înaintea ediţiei din acest an, lider în clasamentul general al piloţilor este Lewis Hamilton, cu 252 de puncte. Acesta este urmat de Nico Rosberg, cu 211 de puncte, iar pe trei se află Sebastian Vettel, cu 203 de puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑