Ce s-a întâmplat, de fapt, când Şumudică i-a strâns mâna lui Bîrsan. Totul a fost scris în raportul arbitrului



025 октября 2015

 

**VIDEO** Ce s-a întâmplat, de fapt, când Şumudică i-a strâns mâna lui Bîrsan. Totul a fost scris în raportul arbitrului

VIDEO ASA Tg. Mureș - Astra 3-1. Apăsat prea mult de faptul că Astra a fost învinsă la Tg Mureş, dar şi pentru că plata unui singur salariu dintre cele restante înseamnă prea puţin faţă de datoria imensă pe care clubul o are faţă de echipă, antrenorul Marius Şumudică, "principalul" giurgiuvenilor, a avut câteva reacţii total anormale la finalul partidei.

La flash interviul de după joc, reporterul Digi Sport l-a întrebat dacă a fost anunţat de arbitru că l-a eliminat după fluierul final, iar Marius Şumudică a continuat atitudinea ironic-golănească la adresa jurnalistului. "Incident? Ce incident? Eu nu am fost anunţat despre nimic de genul ăsta. Sau vreţi dumneavoastră să daţi idei în acest sens, să fiu suspendat?". De asemenea, antrenorul Astrei a reacţionat deplasat şi atunci când a fost întrebat când le va da răspunsul celor de la AEL Limassol, care i-au făcut o ofertă, dar şi când a fost adusă vorba despre salariul pe luna august plătit jucătorilor, afirmaţii care pot fi văzute în filmuleţul de mai jos.

VIDEO CU DECLARAȚIILE LUI ȘUMUDICĂ

În ciuda atitudinii mirate a antrenorului giurgiuvenilor, delegatul echipei fusese anunţat că arbitrul va scrie în raport că Şumudică i-a strâns foarte puternic mâna, apoi l-a bruscat, ca şi cum ar fi încercat să-l lovească în burtă. În plus, în acelaşi raport scrie, şi se vede clar şi pe imagini, că Şumudică l-a tras pe Marcel Bîrsan spre el şi l-a lovit cu umărul stâng.

Tot pe imagini se vede cum, după acest moment, Şumudică a încercat să ajungă din nou la arbitru atunci când i s-a făcut semn să părăsească terenul. De asemenea, există şi un al treilea moment evident, în care antrenorul îi cere scuze "centralului", care avea oamenii de ordine în faţa sa, dacă atitudinea sa prea fermă l-a deranjat în vreun fel.

VIDEO CU INCIDENTELE DE LA FINAL

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑