Reacţia lui Rossi, după incidentul de la Sepang: "Marc a reuşit, m-a făcut să pierd titlul"



025 октября 2015

 

**VIDEO** Reacţia lui Rossi, după incidentul de la Sepang:

Valentino Rossi şi Marc Marquez au fost implicaţi într-un incident de cursă, la Sepang, în penultima etapă a sezonului de MotoGP. Cei doi piloţi s-au atins reciproc, iar spaniolul a căzut şi nu a mai terminat cursa.

La final, Rossi, lider în clasamentul general, a primit 3 puncte de penalizare pe licenţa de pilot şi, în consecinţă, va pleca ultimul de pe grilă în cursa de la Valencia, de peste două săptămâni, decisivă pentru soarta titlului mondial.

Echipa Yamaha Movistar a facut apel la această decizie.

Deşi continuă să aibă un avans de 7 puncte în faţa lui Jorge Lorenzo, italianul de 36 de ani crede că sancţiunea pe care a primit-o face ca misiunea sa de a cuceri un nou titlu mondial să devină una aproape imposibilă.

"E păcat, pentru că puteam avea o cursă normală, în care să mă bat cu Jorge. Acum, în schimb, câştigarea titlului este mult mai dificilă. Marc a reuşit, m-a făcut să pierd titlul", a declarat Rossi, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport.

De cealaltă parte, Lorenzo, care a terminat pe locul 2 în Malaezia, chiar în faţa lui Rossi, consideră că pedeapsa primită de italian a fost prea blândă şi susţine că pilotul de la Yamaha nu ar merita să devină campion.

"Marc a abandonat şi a rămas cu 0 puncte. Valentino a luat 16. Asta este nedrept. Poate că numele şi reputaţia l-au ajutat să scape fără pedeapsă, fără a pierde puncte.

Da, Valentino va pleca ultimul la Valencia, dar nu este corect. Poate va ploua şi în două tururi va fi sus şi va deveni campion mondial şi nici asta nu e corect. Nu va fi campion pe merit în acest an. Mai mult decât atât, mulţi şi-au pierdut respectul pentru el, chiar dacă poate e cel mai bun pilot din istorie", a spus Lorenzo, citat de Marca.

Ultima cursă din acest sezon se va desfăşura pe 8 noiembrie, la Valencia, şi va putea fi urmărită ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑