Un britanic, VEDETĂ după ce a parcurs 1,5 km înot, 10 km alergat şi 40 km cu bicicleta



025 октября 2015

 

Oraşul sud-coreean Tongyeong a găzduit o nouă cursă de triatlon! Britanicul Matthew Sharp a câştigat competiţia masculină, fiind cronometrat cu o oră 48 de minute şi 39 de secunde, după ce a parcurs 1,5 kilometri înot, 10 kilometri alergat şi 40 kilometri cu bicicleta.

Sportivul britanic a câştigat dramatic cursa, depăşindu-i cu doar 10 secunde pe David Castro Fajardo şi Courtney Atkinson.

"E prima mea victorie în cadrul Cupei Mondiale şi din acest motiv sunt foarte fericit. Cu bicicleta a fost destul de ușor, iar la alergat am forţat şi pe final am fost cel mai bun. Cred că am meritat victoria", a spus atletul Matthew Sharp.

Cursa feminină a fost câştigată de Yuka Sato, din Japonia. Ea a fost cronometrată cu o oră, patru minute şi 27 de secunde. Pe locul doi s-a clasat Yolanda Annen, iar Yuko Takahashi a ocupat ultima treaptă a podiumului.

Câştigătorii au primit câte 7.500 de dolari, iar sportivii care s-au clasat pe locul doi au încasat câte un cec în valoare de 6.000 de dolari. În total, la cele două curse de triatlon din Coreea de Sud au participat peste 140 de sportivi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑