&Sondaj E corectă pedeapsa lui Rossi pentru incidentul cu Marquez? Ce spun specialiștii Digi Sport



025 октября 2015

 

**VIDEO&Sondaj** E corectă pedeapsa lui Rossi pentru incidentul cu Marquez? Ce spun specialiștii Digi Sport

Sancțiunea primită de Valentino Rossi pentru incidentul cu Marc Marquez de la Marele Premiu al Malaeziei la MotoGP - 3 puncte penalizare pe licența de pilot, fără efect în clasament, dar care atrage după sine plecarea de pe ultimul loc în MP al Valenciei - a dat naștere unei situații tensionate pe finalul sezonului, din care a mai rămas o singură cursă.

Specialiștii Digi Sport au întors pe toate părțile incidentul de la Sepang.

"Echipa Digi Sport a intuit o astfel de penalizare în timpul studioului Grila de Start. Îmi păstrez punctul de vedere că a fost intenție și nu incident de cursă. Rossi a primit o penalizare pe modelul Hector Barbera. Doar că fără intenție, pilotul Avintia Ducati a primit 4 puncte și a fost aruncat în coada grilei. Pentru Rossi s-au dat doar 3 puncte", a precizat Antal Putinică, unul dintre specialişti moto Digi Sport.

"Ce s-a întâmplat cu adevărat în duelul dintre Valentino Rossi și Jorge Lorenzo știu doar cei doi piloți. Bătălia se putea transforma într-una clasică și risca să depășească episodul Phillip Island ca și nivel de spectacol. Valentino Rossi este cel important pilot din istoria clasei MotoGP, Marc Marquez - moștenitorul său. Dar relația celor doi s-a înrăutățit atât de mult din cauza căzăturile lui Marc din Argentina și Olanda. De fiecare dată, Rossi era lângă el și a participat la moment. Niciunul nu a jucat cinstit la Sepang. Partea bună a lucrurilor este ca finala de peste două săptămâni nu are cum să fie una anostă" - Florin Ion.

"Mike Webb, directorul de curse, riscă să își facă mulți dușmani, dar s-a transformat într-un personaj principal în lupta pentru titlu. Webb se numără printre cei mai buni oficiali ai Federației Internaționale și cred că dacă va trebui să lovească o va face. Rossi risca să piardă puncte în clasamentul general, să primească puncte de penalizare sau să fie retrogradat pe grila cursei de la Valencia. Din punct de vedere fizic, trasa lui Rossi era una corectă, cea mai rapidă. Înainte ca italianul să miște genunchiul, Marquez a lovit cu casca palpatorul stâng al adversarului. Exista și posibilitatea ca momentul să fie catalogat drept incident de cursă și să nu aducă penalizari" - Vlad Haralambie.

În acest moment, cu o singură cursă rămasă de disputat în acest sezon, Rossi este lider în clasamentul general al piloților, cu 312 puncte. La 7 puncte în spatele său se află colegul lui de la Yamaha, spaniolul Jorge Lorenzo.

Titlul se decide peste două săptămâni, în Marele Premiu al Valenciei, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Discuția a continuat și în emisiunea Grila de Start, pe Digi Sport 1:

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑