Pantilimon a fost decisiv în prima victorie a lui Sunderland în actualul sezon din Premier League



025 октября 2015

 

**VIDEO** Pantilimon a fost decisiv în prima victorie a lui Sunderland în actualul sezon din Premier League

Sunderland a reușit duminică după amiază prima victorie din acest sezon de Premier League. A fost una cu atât mai importantă cu cât a fost reușită în derby-ul Wear-Tyne, cu Newcastle, rivala din nord-estul Angliei. Costel Pantilimon a fost decisiv în succesul echipei sale, salvând în două faze importante, la 0-0 și la 1-0.

Pantilimon a fost titular în ceea ce suproterii lui Sunderland consideră cel mai important meci al sezonului și a avut prima intervenție salvatoare în minutul 44. Georginio Wijnaldum a executat foarte bine o lovitură liberă de la marginea careului, dar românul s-a întins și a respins în corner de sub transversală.

VIDEO CU INTERVENȚIA LUI PANTILIMON DIN MINUTUL 44

Două minute mai târziu, Fabio Coloccini a făcut un fault în careu în poziție de ultim apărător, fiind eliminat. Penalty-ul a fost transformat de Adam Johnson și Sunderland conducea la pauză cu 1-0.

În minutul 54, Pantilimon a rămas singur cu Mitrovic, după ce sârbul l-a depășit foarte ușor pe Yedlin, dar a blocat senzațional șutul acestuia, după ce a ieșit oportun să-i închidă unghiul. În total, românul a avut 8 intervenții bune și a fost declarat omul meciului. Primul din acest sezon fără gol primit de Sunderland.

VIDEO CU INTERVENȚIA LUI PANTILIMON DIN MINUTUL 54

Billy Jones avea apoi să marcheze pentru 2-0, în minutul 65, iar Fletcher să stabilească scorul final, 3-0, în minutul 86, și Sunderland părăsește după 10 etape ultima poziție a clasamentului, acumulând 6 puncte și depășind-o pe învinsa ei de duminică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑