Simona Halep a început cu victorie categorică evoluţia la Turneul Campioanelor



025 октября 2015
Foto: skysports.com

Simona Halep a început cu victorie categorică evoluţia la Turneul Campioanelor! În primul meci din grupa Roşie, românca a învins-o pe Flavia Penetta.

Principala favorită a Turneului Campioanelor, românca Simona Halep, a învins-o uşor pe Flavia Pennetta, campioana de la US Open din acest an.

Halep s-a impus cu scorul de 6-0 6-3 într-un meci care durat o oră şi zece minute.

"Este un început bun pentru mine. M-am întors cu încredere aici. Am știut cum va juca Flavia, aşa că am fost bine pregătită  şi am știut cum să gestionez meciul", a spus românca.

Aceasta a fost a şasea întâlnire directă dintre cele două jucătoare, scorul fiind 4-2 pentru Pennetta. În acest an, ele s-au mai întîlnit de două ori, Halep câştigând la Miami, iar italianca impunându-se în semifinale la US Open.

În celălalt meci din grupa Roşie, Maria Şarapova a învins-o pe Agnieszka Radwanska cu scorul de 4-6 6-3 6-4.

Halep este principală favorită a competiţiei în absenţa liderului mondial, Serena Williams. La ediţia precedentă, la prima participare, românca a ajuns până în finală.

Simona Halep va juca cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor împotriva tenismenei din Polonia, Agnieszka Radwanska. Partida va avea loc marţi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑