Portland TrailBlazers a obţinut a zecea victorie în NBA



 

Portland TrailBlazers are cel mai bun început de sezon din ultimii zece ani. Formaţia din statul american Oregon a obţinut a zecea victorie consecutivă în Liga Nord-Americană de baschet.

Portland TrailBlazers a învins în deplasare formaţia Golden State Warriors cu scorul 113-101. Oaspeţii au fost conduşi pe aproape toată durata partidei, dar au reuşit să revină în ultimul sfert, chiar dacă Mo Williams şi Wesley Matthews au fost eliminaţi în urma unei încăierări între jucătorii celor două echipe.

Aldridge a fost jucătorul meciului, reuşind să marcheze pentru echipa învingătoare 30 de puncte. Echipa din Portland ocupă locul 2 în Conferinţa de Vest şi are zece victorii consecutive. De cealaltă parte, Warriors a pierdut al treilea meci la rând şi e pe 6 în Vest.

Într-un alt meci, New York Knicks a suferit a cincea înfrângere consecutivă în ultima săptămână şi jumătate. Echipa antrenată de Mike Woodson a cedat cu scorul de 89-98, pe terenul grupării Washington Wizards.

Jucătorul oaspeţilor, Carmelo Anthony a reuşit 23 de puncte, 12 recuperări, însă nu a fost suficient. John Wall, tânărul conducător de joc al lui Wizards, l-a eclipsat pe Anthony, cu 31 de puncte şi 4 recuperări.

Campioana Miami Heat a învins formaţia Orlando Magic cu 101-99. La cea de-a şasea victorie consecutivă au contribuit LeBron James, cu 22 de puncte şi Dwayne Wade, cu 27 de puncte.

În celelalte partide, Indiana Pacers a învins Philadelphia 76ers cu 106-98, iar Boston Celtics s-a impus în faţa formaţiei Atlanta Hawks cu 94-87.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑