Bourceanu l-a dezamăgit pe un emisar trimis de FC Koln. "E indisciplinat tactic şi nu înţeleg de ce ţipă mereu"



></p><p><strong>Mijlocașul Stelei Alexandru Bourceanu a fost monitorizat la meciul cu Pandurii, de la Târgu Jiu, scor 1-1, de un reprezentant al nemților de la FC Koln. Prestația căpitanului din Ghencea nu l-a impresionat însă pe reprezentantul grupării din a doua ligă germană.</strong><br><br>Steaua are în continuare trei fotbaliști care din ianuarie vor intra în ultimele șase luni de contract și despre care nu se știe dacă vor mai continua sau nu în Ghencea. Pe lângă Tătărușanu și Georgievski, o situație neclară o are și Bourceanu. Căpitanul Stelei este monitorizat de mai multe cluburi, așa cum s-a întâmplat și sâmbătă seară la Târgu Jiu, în Pandurii - Steaua 1-1 <span style=(VIDEO).

În tribunele Stadionului “Tudor Vladimirescu“ a fost prezent și Florian Karasek, unul dintre scouterii celor de la Schalke, dar care a venit în România trimis de Peter Stoger, antrenorul celor de la FC Koln, gruparea din liga a doua germană.

“Prietenul meu Peter Stoger mi-a cerut informații despre căpitanul Stelei. Ei sunt interesați de Bourceanu în condițiile în care vor promova la vară în Bundesliga.

Cât despre jucător, am sesizat că este indisciplinat tactic.
Impresionează prin dăruire, e foarte implicat, însă prin asta poate păcăli. A avut multe momente în care se afla în zone de teren în care nu trebuia să se afle. În plus, pare puțin ’nebun’. Nu înțeleg de ce țipă mereu la colegii lui“, a spus Karasek pentru Pro Sport.

FC Koln, care a pierdut sâmbătă în 2.Bundesliga, pe propriul teren în fața celor de la Ingolstadt, ocupă poziția a doua a clasamentului la un punct în spatele liderului FC Kaiserslautern.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑