Țucudean a înscris, dar Grigore are în continuare mai multe goluri decât toți atacanții lui Dinamo



 

Dinamo a reușit să treacă la limită de Gaz Metan (1-0 - VIDEO AICI) și a urcat trei locuri în clasamentul Ligii 1. Elevii lui Flavius Stoican au pus mâna pe cele trei puncte în urma unicului gol marcat de George Țucudean. 

Încet-încet formația finanțată de Ionuț Negoiță se apropie de atingerea obiectivului anunțat de acesta pentru finalul turului. 

"Vreau locul 5 până în iarnă și locul 4 la finalul sezonului. Am jucat cu toate echipele grele, cele din top, avem toate șansele să terminăm pe acel loc", spunea în urmă cu o lună Ionuț Negoiță, în direct la "Fotbal Club".

Cu 4 meciuri rămase de jucat în anul 2013, câinii se află momentan pe locul 6, la 4 puncte de poziția a cincea, ocupată în prezent de Ceahlăul. 

Cu toate că a câștigat 3 din ultimele 4 partide disputate în Liga 1, Dinamo nu și-a rezolvat problemele din ofensivă. George Țucudean este în continuare singurul marcator dintre atacanți, golul cu Gaz Metan fiind doar al doilea din această stagiune. 

În comparație, Dragoș Grigore are 4 reușite, fundașul fiind golgheterul echipei, alături de Dorin Rotariu, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor de tot atâtea ori. 

21 de goluri a marcat Dinamo în 15 etape

3 echipe au mai multe reușite decât câinii: Astra (38), Pandurii (32) și Steaua (28)

11 jucători au marcat în acest sezon al Ligii 1 pentru Dinamo

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑