Veaceslav Posmac: «Vom tinde să evităm greşelile»



/><br /><p>În absenţa lui Eugen Matiughin şi Denis Ilescu, fundaşul Veaceslav Posmac a fost căpitan în partida din etapa a 16 a DN împotriva «Olimpiei Bălţi». Vă propunem spre atenţie un interviu cu apărătorul în vârstă de 23 de ani.</p>  <p>- Deigur că nu mă aşteptam să ies pe teren cu banderola de căpitan. Decizia a fost luată de staff-ul tehnic şi posibil, de anumiţi fotbalişti. Sunt fericit că totul s-a terminat cu bine şi nu am înşelat aşteptările echipei. Am învins pe «Olimpia» datorită dăruirii. Cred că în viitor totul va fi bine şi vom tinde doar spre victorii.</p>  <p><strong class=- Chiar dacă este o victorie la scor au fost evidente multe erori în pase şi centrări...

- Aceasta are legătură cu faptul că ne-am antrenat pe un teren artificial şi am ieşit să jucăm pe unul natural. Dar nu trebuie aşa să explicăm greşelile comise. Pur şi simplu ar fi trebuit să controlăm balonul, iar la scorul de 2:1 să fructificăm oacziile avute. Vom tinde să evităm greşelile.

- Componenţa «Daciei» în meciul cu «Olimpia» a fost destul de modificată spre deosebire de acea de care suntem obişnuiţi să o vedem. Au apărut fotbalişti tineri.

- Înainte de acest meci câţiva fotbalişti s-au îmbolnăvit. Aveau temperatură. În aşa meciuri când joci împotriva «Olimpiei», tinerii fotbalişti au primit şansa de a evolua. E nevoie ca ei să joace cât mai des, să se obişnuiască cu fotbalul la acest nivel. Au jucat bine. Alexandru Bejan a şi marcat. Cred că în viitor tinerii jucători vor ajuta «Dacia» să devină campioană şi să lupte pentru locurile care duc în cupele europene.

- Ce poţi spune despre adversar? Cât de geu a fost să jucaţi împotriva unei echipe întinerite a «Olimpiei»?

- «Olimpia» este o echipă bună şi ambiţioasă. Cred că în timp, la ei lucrurile se vor normaliza. Băieţii sunt tineri şi au nevoie de timp.

- Alexandru Bejan care are numai 17 ani, a intrat pe teren la mijlocul reprizei secunde şi a avut o evoluţie destul de bună pe teren, a şi marcat. Ce părere ai despre acest puşti?

- Am văzut multe meciuri ale «Daciei-2» şi Bejan se remarca acolo la toate capitolele. Deaceea staff-ul tehnic a decis să-i ofere o şansă. Mai mult decât atât Vasile Jardan se recuperează după o accidentare şi era nevoie de un tânăr jucător în protocolul dinaintea meciului. A intrat pe teren către finalul meciului şi a profitat din plin de şansa oferită. Bravo. Îl felicit.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑