Seminar pentru medici (video)



Luni, 25 noiembrie 2013, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor FMF de la Vadul lui Vodă, s-a desfășurat Seminarul “Inovații în medicina sportivă” pentru medicii care activează la cluburile și școlile de fotbal din Moldova. La evenimentul organizat de Federaţia Moldovenească de Fotbal și compania Bilim Pharmaceuticals au participat reprezentanții cluburilor din Diviziile Națională, A, B, și școlile de fotbal, cu excepția echipelor Găgăuzia, Olan și Dinamo-Auto.

Oaspetele seminarului a fost Baris Cakir, ex-medicul echipei Galatasaray Turcia, care a oferit participanților mai multe informații despre rolul medicului sportiv într-un club de fotbal, farmaceutica în sport, dopajul, influenţa personalului medical şi organizarea activităţii medicale în sport.

Lectori ai seminarului au mai fost Vladimir Topciu și Victor Cozarevici, reprezentanți medicali Bilim Pharmaceuticals Moldova.

La ceremonia de inaugurare a Seminarului cu un mesaj de salut către participanți s-au adresat Nicolae Cebotari, Secretar General al FMF și Mutlu Memiș, Senior Area Manager al companiei Bilim Pharmaceuticals.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑