Jerry Gane: "Văd din ce în ce mai mulți arbitri care au o tentă ce nu-mi place"



 

></p><p>Corona Brașov se afundă în clasament după ce a pierdut duelul cu Universitatea Cluj, scor <strong>1-3 <span style=(VIDEO). După acest rezultat, Corona are de recuperat 9 puncte până la un loc ce asigură salvarea, dar speranțele sunt mici pentru antrenorul Ionel Gane:

"A fost un joc bun al echipei, n-am ce să reproșez jucătorilor. Am și greșit, dar ne-am creat multe ocazii. Au fost momente importante, la 2-1 în repriza a doua Buș putea face 2-2. Pe final de meci, la 3-2, Miranda putea egala și cred că puteam pleca minimum cu un punct. Echipa a avut o evoluție bună, a căutat poarta adversă. Rezultatul a fost influențat foarte mult de evoluția arbitrului", consideră antrenorul brașovenilor, care a detaliat:

"Per total, arbitrii ne defavorizează. Tot fac analize la jucătorii mei și spun că ei greșesc și e nromal, pentru că n-au experiență, dar văd din ce în ce mai mult arbitri care au o tentă ce nu-mi place. Ne-a enervat pe toți! Nu știu de ce pe Coman l-a eliminat. În schimb, un jucător de la Cluj l-a înjurat în fața mea și nu a dictat nimic, a zis că nu a auzit. În ultimul timp chiar am fost defavoraziați, suntem o echipă mică. Noi tot comentăm, tot vorbim, pierdem puncte. Ei sunt suspendați două etape și apoi revin", și-a spus oful Jerry Gane. În concluzie, acesta privește resemnat spre viitoarele etape:

"Misiunea noastră devine din ce în ce mai grea. Azi era un meci de șase puncte. Am pierdut încă o oportunitate de a rămâne în zona evitării retrogradării. Devine din ce în ce mai greu, dar nu imposibil. Ne jucăm șansa până la capăt".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑