Transferul lui Contra confirmă! Juan Albin a demonstrat clasă de "Primera", cu două goluri superbe



 

Cosmin Contra l-a convins pe Juan Albin, fost jucător la Getafe, să semneze cu Petrolul Ploiești, iar vestea transferului său a luat prin surprindere fotbalul românesc (DETALII).

Un jucător uruguayan cu multe sezoane petrecute în Primera Division, care a marcat de mai multe ori în poarta lui Real Madrid, Albin confirmă deja în Liga 1, la două luni de la transfer. Titularizat de Contra în partida cu Viitorul, acesta a decis rezultatul cu două goluri (VIDEO).

Mai întâi, în minutul 62, acesta a obținut și a transformat o lovitură liberă din afara careului, pentru ca apoi să majoreze diferența. În minutul 72, acesta a atacat inteligent colțul scurt la o centrare din partea stângă, finalizând precis, cu o lovitură de cap imparabilă.

></p><p>Golurile au demonstrat nu numai tehnica bună a lui Albin, ci și știința jocului, acumulată în perioada 2006 - 2013, pe prima scenă a fotbalului spaniol. Pentru sudamercan, ultima reușită de la Ploiești a fost a treia a sezonului, după cea salvatoare din jocul cu Dinamo <span style=(VIDEO).

Juan Albin (27 de ani) a jucat șase meciuri în acest sezon de Liga 1, dintre care cinci ca titular. A marcat de trei ori și a încasat trei cartonașe galbene. Mijlocaș ofensiv de picior stâng, acesta este evaluat de site-urile de specialitate la suma de 1,5 milioane de euro.

VIDEO GOLURILE LUI ALBIN DIN MECIUL CU VIITORUL


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑