Hoban visează la titlu, după transferul iernii: "Mutu e extraordinar, ar avea loc la orice echipă"



></p><p>Ovidiu Hoban a revenit la echipa de club după dezamăgirea provocată de înfrângerea României din barajul pentru CM 2014. Titular în partida cu Viitorul Constanța (<strong>3-0<span style= VIDEO), mijlocașul la închidere a recunoscut că nu se aștepta la un meci atât de dificil luni seară:

"Am avut un meci foarte greu, nu m-am așteptat la o replică așa puternică de la Viitorul. Sunt niște copii foarte talentați și merită felicitări. N-am fost noi foarte concentrați, dar în repriza a doua am intrat mai concentrați și s-a văzut diferența. Mister ne-a motivat foarte bine la pauză. Și noi eram conștienți că trebuie să schimbăm atitudinea de pe teren. Vom încerca să aducem punctele de la Steaua ca să recuperăm ce am pierdut până acum. Dacă vrem să fim în față, trebuie să mergem în orice meci la victorie, indiferent că jucăm cu Steaua sau cu altcineva. Obiectivul nostru este o clasare pe locurile 1-4", a spus Hoban.

Acesta s-a referit și la transferul lui Adrian Mutu, care va reveni în România începând cu luna ianuarie.

"Mutu este un jucător cu mare expriență, care ne va ajuta foarte mult pe viitor. Ne bucurăm dacă va fi printre noi și îl așteptăm cu mare drag. Normal că are loc la Petrolul, are loc la orice echipă. Are în spate o carieră care îl reprezintă, este un jucător extraordinar care se va impune la noi în echipă", a declarat Hoban, ÎN DIRECT la Digi Sport Special.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑