Primăvara vine din Danemarca! În 2012, Steaua s-a calificat în 16-imile UEL după remiza de la Copenhaga



**VIDEO** Primăvara vine din Danemarca! În 2012, Steaua s-a calificat în 16-imile UEL după remiza de la Copenhaga

Steaua nu concepe să rateze calificarea în 16-imile UEFA Europa League, iar o victorie în duelul cu Aalborg ar însemna îndeplinirea obiectivului pentru roș-albaștri înaintea ultimului meci din faza grupelor, cel de la București cu Dinamo Kiev.

Campioana României mai are un motiv să se spere într-un rezultat favorabil în fața celor de la Aalborg, un alt argument serios fiind victoria clară din tur, de pe Arena Națională, când Steaua s-a impus cu un categoric 6-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI).

În urmă cu doi ani, steliștii au remizat în ultima etapă a grupelor pe terenul celor de la Copenhaga, scor 1-1 (goluri Rusescu și Vetokele), pe vremea când echipa era antrenată de Laurențiu Reghecampf. A fost suficient pentru ca echipa din Ghencea să ajungă în primăvara europeană, chiar de pe primul loc, dintr-o grupă E din care au mai făcut parte nemții de la Stuttgart și Molde.

></strong></p><p><span style=Echipa Stelei de la Copenhaga: Tătăruşanu - Chipciu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa (Prepeliţă 89), Rusescu (Filip 85), Tănase - Nikolic (Martinovic 62)

În acel sezon european, Steaua s-a oprit în optimile Europa League, eliminată fiind de Chelsea (VIDEO ȘI DETALII AICI). În faza 16-imilor de finală, roș-albaștrii au produs o surpriză imensă, izbutind să treacă în dublă manșă de Ajax (VIDEO ȘI DETALII AICI), deși olandezii au câștigat în tur, scor 2-0 (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Aalborg - Steaua e joi, de la ora 20:00, LIVE la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑