Simona Halep si-a ales un nou antrenor. Cine mai face parte din echipa pentru noul sezon




Simona Halep a adunat o echipa puternica pentru noul sezon. Jucatoarea romana a anuntat, printr-un comunicat al managerului sau, ca l-a ales ca antrenor pe Victor Ionita. Totodata, Halep va avea si un consultant, fostul antrenor al Mariei Sharapova.


La sfarsitul acestui sezon Halep l-a concediat pe antrenorul sau, belgianul Wim Fissette. Ieri, managerul tenismanei, Virginia Ruzici a dezvaluit, intr-un comunicat, numele specialistilor, care vor lucra cu Simona in 2015. Noul antrenor este Victor Ionita. Anterior, acesta a pregatit-o pe Sorana Carstea, cu care a prins doua finale: a unui turneu de simplu si a unui de dublu.

 

Consultantul Simonei pentru competitiile din Shenzhen, Sydney si Australian Open va fi renumitul suedez Thomas Hogstedt. Fost jucator de tenis, acesta le-a antrenat, in trecut, pe Maria Sharapova, Caroline Wozniacki si Li Na. In anul 2012, suedezul a ajutat-o pe Sharapova sa castige la Rolland Garros si sa redevina lider mondial. 

 

In anul curent, Simona Halep a castigat 2 turnee WTA, la Doha si Bucuresti. Ea a mai jucat finala competitiei de Mare Slem la Roland Garros, fiind invinsa de Sharapova. Rezultatele au ajutat-o sa se ridice in topul mondial de pe locul 11 pana pe locul 3. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Simona Halep, antrenor, tenis,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑