Vincente del Bosque nu îi consideră pe Messi şi Ronaldo cei mai buni jucători. Cine sunt favoriţii tehnicianului



025 декабря 2013

 

Vincente del Bosque are alţi favoriţi la câştigarea Balonului de Aur! Selecţionerul Spaniei a dezvăluit, la un post de radio, care au fost alegerile sale în ancheta FIFA pentru prestigiosul trofeu. Astfel, tehnicianul iberic nu a votat pentru niciunul dintre cei doi principali favoriţi, Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo.

Vicente del Bosque consideră că Xavi şi Andres Iniesta sunt cei mai buni jucători din acest an. Selecţionerul Spaniei a făcut public votul său pentru "Balonul de Aur", iar în topul acestuia nu se regăsesc Ronaldo sau Messi, dar este Ribery.

"Ei erau pe listă, nu am putut să votez alţii. Al treilea este Ribery, pentru un motiv logic. El a câştigat cel mai mult în Europa, Campionatul, Cupa, Liga Campionilor şi s-a calificat cu naţionala Franţei la Mondial. E un demn reprezentant al lui Bayern", a declarat Vicente del Bosque la postul de radio Onda Cero.

În schimb, fostul atacant al lui Atletico Madrid Radamel Falcao merge pe mâna lui Ronaldo în lupta pentru prestigiosul trofeu. "Pentru mine, Cristiano Ronaldo trebuie să câştige "Balonul de Aur", a spus Falcao. Columbianul a recunoscut, într-un interviu acordat presei din ţara sa natală, că Ronaldo şi Messi sunt jucătorii momentului în fotbalul mondial.

Câştigătorul "Balonului de Aur" va fi anunţat pe 13 ianuarie, iar finaliştii sunt argentinianul Lionel Messi, de la Barcelona, portughezul Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, şi francezul Franck Ribery, de la Bayern Muchen. Andres Iniesta şi Xavi au fost singurii doi fotbalişti spanioli care au fost nominalizaţi printre cei 23 pe lista scurtă a candidaţilor la trofeul oferit de FIFA şi France Football.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑