Dorinţa lui Miriuţă, de Crăciun: "Am vorbit cu şefii, am nevoie de 2-3 jucători"



025 декабря 2013

 

></p><p>Schimbarea antrenorului îi face pe ceferişti să viseze din nou la podium. Dacă la începutul sezonului clujenii erau convinşi că vor respecta tradiția de a câștiga titlul în anii pari, lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Rezultatele slabe au descurajat echipa din Gruia, însă venirea antrenorului Miriuţă schimbă total lucrurile.</p><p><em><strong>, crede fundașul Ionuț Rada.

Portarul Mario Felgueiras e și el optimist: "Motivația mea acum este să facemc eva imposibil și să ajungem pe locul doi, asta e motivația mea. Vreau să nu mai iau goluri și să ajut echipa și, dacă vom câștiga cu toată lumea aici, până la sfârșit, sigur terminăm pe locul doi."

CFR Cluj a ajuns la al treilea antrenor în jumătate de an. Rednic a rezistat doar două luni pe bancă, iar Petre Grigoraş patru. Acum, Miriuţă visează să-i întreacă pe amândoi. Noul tehnician a preluat echipa de pe locul şapte şi şi-a făcut planurile pentru Europa: "Am discutat cu viitorii mei șefi despre două trei achiziții. Aș avea nevoie de doi-trei jucători pe posturile pe care mi le-aș dori, pentru că eu cunosc foarte bine echipa, am văzut-o la televizor, am și jucat contra lor."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑