Fetele din selectionata Moldovei le-au oferit o zi magica micilor tenismeni. Ce surpriza le-au pregatit



025 декабря 2014

La fel ca si baieti din nationala de Cupa Davis, fetele din selectionata Moldovei le-au oferit o zi magica mai micilor tenismeni. Doua dintre cele mai bune jucatoare din Moldova, Anastasia Vdovenco, si Daniela Ciobanu, au fost pentru zi antrenoare.

 

Master class-ul jucatoarelor a avut loc la un centru sportiv din capitala. La evenimentul dedicat sportului alb au participat baieti si fete, cu varsta pana la 9 ani.

 

Anastasia Vdovenco, locul 709 in topul mondial si Daniela Ciobanu care este cu 75 de pozitii mai jos in clasament, au jucat cu micutii tenismenii, dar au si incins atmosfera. Sub privirile curioase ale copiilor, ele au pasat, apoape 200 de mingi de tenis.

 

La finalul evenimentuluia venit si Mos Craciun, care a impartit cadouri copiilor.Micutii tenismenii s-au aratat incantati de acest eveniment. La masterclass-ul tenismenelor au participat peste 30 de copii. Pentru jucatoarele selectionatei Moldovei de Fed Cup a fost al doilea eveniment de acest gen desfasurat de-a lungul carierei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑