Lazio - Juventus 1-1. Gazdele au șutat de două ori în bară



 

**VIDEO** Lazio - Juventus 1-1. Gazdele au șutat de două ori în bară

Lazio nu a reușit să treacă de blestemul meciurilor cu Juventus: a ajuns la 19 partide consecutive fără victorie în fața campioanei. Fără Ștefan Radu, accidentat, Lazio a deschis scorul după aproape o jumătate de oră.

Buffon l-a faultat în careu pe Klose și a fost eliminat, iar Candreva a marcat împotriva fostei sale echipe (27).

Juventus a egalat după pauză prin Llorente, din centrarea lui Lichtsteiner. Imediat, albanezul Berisha a avut o intervenție excepțională la șutul lui Tevez.

În ultimul sfert de ora, Lazio a trecut în doua rânduri pe lângă victorie. Storari și transversala l-au blocat pe Klose la cea mai mare ocazie a meciului. Cu 4 minute înainte de final, Storari a mai fost o dată ocrotit de bară la șutul lui Keita.

Din 2003 aşteaptă Lazio o victorie cu Juventus. Cu remiza de pe Olimpico, liderul s-a oprit la seria de 12 victorii consecutive.

Lazio (3-5-2): Berisha - Biava, Cana, Andre Dias - Cavanda (65 A. Gonzalez), Ledesma, Hernanes, Biglia, Konko - Candreva (84 Keita), Klose. Antrenor: Edoardo Reja

Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Ogbonna - Lichsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah (26 Storari) - Llorente, Tevez. Antrenor: Antonio Conte

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑