Situația confuză a transferului lui Ioniță: "Nu m-am dus singur la Astra!". Cum ar putea reveni la Rapid



 

**VIDEO** Situația confuză a transferului lui Ioniță:

Transferul de la Rapid la liderul campionatului, Astra Giurgiu, i-a adus critici lui Alexandru Ioniţă din partea suporterilor giuleșteni. Acum, mijlocaşul speră ca fanii giuleşteni să-l înţeleagă şi încearcă să facă pace cu aceştia,

În vară, după disputarea barajului contra Concordiei Chiajna, Dinamo a vrut să-l ia pe Ioniță, care a refuzat, pe motiv că e rapidist. Acum, însă, fotbalistul susține că șefii clubului alb-vișiniu l-au convins să semneze cu Astra, fiindcă banii luați în schimbul său ar ajuta echipa.

"Mă bucur că am ajuns la echipa de pe primul loc din Liga 1. La momentul actual e o echipă foarte bună, cu niște colegi minunați. Am fost primit foarte bine, chiar nu mă așteptam. Îmi pare rău că a trebuit să plec de la Rapid, dar cei de acolo din galerie trebuie să înțeleagă că nu m-am vândut singur. Nu aveam cum. Clubul s-a înțeles cu Astra, iar cei de aici mi-au oferit un contract. Dacă cei de la Rapid au spus că în felul ăsta ajut clubul și e bine și pentru viitorul meu, n-am avut de ales și a trebuit să semnez. Puteam să plec în vară la Dinamo. Am avut ofertă, dar ei nu înțeleg că sunt rapidist și chiar m-a deranjat.", a declarat Alexandru Ioniță, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Președintele Astrei, Dinu Gheorghe, îi asigură pe rapidiști că l-ar putea avea în acest retur în echipă pe Alex Ioniță, dar mingea este în terenul lor. "Voi vom discuta cu cei de la Rapid, dacă au nevoie de el și Alex vrea să joace și el mai departe acolo - și, din ce știu eu, vrea - nu e nicio problemă, noi respectăm ce am convenit.", a spus conducătorul Astrei, la emisiunea "Digi Sport Special".

La Rapid, situația lui Ioniță este încă neclară, antrenorul Viorel Moldovan spunând că administratorul judiciar încă nu a semnat transferul. Tehnicianul nu știe nici dacă șefii vor cere împrumutul mijlocașului până în vară.

"Situația lui Ioniță e destul de confuză, nu o știu foarte bine. Poate patronii clubului o cunosc. Nu știu ce va fi cu el, dacă se va întoarce la Rapid. Știu că administratora judiciară, doamna Cristina Andronache, nu și-a pus semnătura pe acest transfer. Normal că banii ar ajuta clubul, dar discuțiile nu mă privesc pe mine.", a declarat Viorel Moldovan, după primul antrenament al Rapidului în cantonamentul din Antalya.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑