Clipe de coşmar pentru căpitanul naţionalei de tineret, legitimat la Dinamo Kiev



026 февраля 2014

 

22.02.2014 11:53

Un fotbalist moldovean trăieşte clipe de coşmar în capitala Ucrainei. Cătălin Carp, legitimat la formaţia Dinamo Kiev, a declarat că în ultimele zile merge doar la antrenamente, iar în restul timpului nu face nici un pas din casă. Tot din cauza violenţelor de la Kiev, Dinamo a susţinut aseară în Cipru meciul de acasă cu Valencia din Liga Europei şi a pierdut cu 0 la 2.

Căpitanul naţionalei de tineret, Cătălin Carp joacă pentru echipa a doua a celor de la Dinamo Kiev. El susţine că în ultimele zile nu a ieşit practic deloc din casă.

Fără Cătălin Carp, care nu a făcut încă pasul spre echipa mare, Dinamo Kiev a găzduit în Cipru formaţia Valencia în prima manşă a şaisprezecimilor Ligii Europa. Dinamoviştii au pierdut cu 0 la 2. Alte două echipe din Ucraina au fost lăsate de UEFA să joace acasă meciurile din Europa League. Astfel, Cernomoreţ Odessa a încheiat la egalitate scor 0 la 0 partida cu Lyon, iar Dnepr a câştigat cu 1 la 0 meciul cu Tottenham. Golul victoriei a fost marcat de Konopleanka din penalty. Cea de-a patra reprezentantă a Ucrainei în Liga Europei, Şahtior Doneţk nu a reuşit decât un egal scor 1 la 1 pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen. Surpriza serii a fost furnizată de Salzburg. Austriecii au învins în deplasare cu 3 la 0 echipa Ajax Amsterdam, un gol fiind înscris aproape de la mijlocul terenului.

O altă surpriză a avut loc în Italia. Ludogoreţ din Bulgaria s-a impus cu scorul de 1 la 0 pe terenul echipei Lazio Roma.

Cel mai spectaculos duel al serii s-a jucat în Portugalia. FC Porto a remizat cu Eintracht Frankfurt, scor 2 la 2, după ce a condus cu 2 la 0.

Într-o altă partidă, Rubin Kazan a încheiat la egalitate scor 1 la 1 meciul din deplasare cu Betis Sevilla.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑