Giroud, ținta ironiilor după cel mai slab meci al său la Arsenal. A trimis pe lângă poartă 6 șuturi din 6!



026 февраля 2015

 

**VIDEO** Giroud, ținta ironiilor după cel mai slab meci al său la Arsenal. A trimis pe lângă poartă 6 șuturi din 6!

VIDEO Arsenal - AS Monaco 1-3. Ecourile eșecului suferit de londonezi pe teren propriu în UCL încă se fac auzite. În presa engleză, în afară de managerul Arsene Wenger, un alt responsabil pentru eșec este considerat atacantul francez Olivier Giroud (28 de ani).

Nu a fost un transfer de profil înalt în 2012, când a sosit de la campioana Franței, Montpellier, pentru 12 milioane de euro. Cu toate că nu multe îl recomandau pentru un loc la o echipă de Top 4 din Anglia, Wenger a riscat. Iar cifrele lui Giroud nu sunt tocmai rele. Sezonul trecut a marcat 16 goluri în 36 meciuri de campionat, iar în acest sezon de Premier League are 8 reușite la activ. Nici multe, dar nici puține.

Problema lui Giroud este că, în meciurile cu adevărat decisive, în care întâlnește adversari redutabili, acesta dovedește o ineficiență exasperantă pentru fanii "tunarilor". Cu Monaco, atacantul de 1.92 metri a ratat imens, toate cele 6 șuturi încercate fiind expediate alături. A fost un prilej bun pentru contestatarii săi să-l ironizeze pe rețelele de socializare.

></p><p>În minutul 60, Giroud, aflat la probabil cel mai slab meci al său la Arsenal, a fost înlocuit cu <strong>Theo Walcott</strong>. <strong>Arsene Wenger</strong> a declarat după meci:<em><strong>

Piers Morgan, un celebru fan al lui Arsenal, a scris pe Twitter: " 'Giroud e grozav, nimeni nu-l poate înlocui pe Wenger și vom câștiga iar trofee' - asta nu a zis vreodată un fan realist al lui Arsenal". Jurnalistul Tom Williams a continuat: "Cred că Giroud va fi primul jucător care primește o notă cu minus în L'Equipe".

></p><p>Tony Barrett, de la Times, a ținut isonul: <em><strong> Nici fanii nu l-au iertat pe francez și l-au poreclit "Fernando Giroud", cu aluzie la ineficienția lui Torres din perioada de la Chelsea. Alt suporter a comentat sec: "Giroud mai poate înscrie încă 50 de goluri pentru club, dar nu va schimba nimic. Rămâne un măgăruș mediocru. Face mai mult rău decât bine".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑