Violențe la derby-ul Serbiei, Steaua Roșie-Partizan Belgrad. 35 de polițiști răniți



**VIDEO** Violențe la derby-ul Serbiei, Steaua Roșie-Partizan Belgrad. 35 de polițiști răniți

Marele derby al campionatului de fotbal al Serbiei, dintre echipele Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad, disputat sâmbătă seara şi încheiat cu un scor alb (0-0), a fost marcat de incidente, 35 de agenţi de poliţie fiind răniţi şi 41 de huligani arestaţi.

"Comportamentul huliganic a dus la rănirea uşoară a 35 de agenţi. Poliţia a reacţionat cu profesionalism şi eficienţă pentru reprimarea unui conflict între fani, care ar fi putut genera oprirea meciului sau alte consecinţe grave", se arată într-un comunicat al ministerului sârb de Interne, precizându-se totodată că "înaintea meciului, pe parcursul acestuia şi după finalul jocului au fost arestaţi 41 de indivizi".

Startul partidei a fost amânat cu 45 de minute, după ce fanii Stelei Roşii, gazda acestui joc, au început să arunce cu scaune şi petarde în forţele de ordine, nevoite să se retragă din zona respectivă a tribunei, în care stau de obicei suporterii radicali ai clubului. După sosirea întăririlor, poliţia a revenit şi i-a împins înapoi pe fani, forţându-i să părăsească secţiunea respectivă a tribunei, iar jocul a putut astfel să înceapă.

Pe parcursul meciului, fanii au continuat să arunce cu petarde în tribune, precum şi pe pista care înconjoară terenul, jocul fiind întrerupt din nou pentru câteva minute, la jumătatea reprizei secunde, din cauza fumului dens.

În urma rezultatului consemnat în derby-ul de sâmbătă, Partizan Belgrad, liderul clasamentului îşi păstrează avansul de şase puncte faţă de Steaua Roşie, cu şase etape înainte de finalul sezonului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑