Organizatorii Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo, din anul 2020, au prezentat noul logo



foto: google
Organizatorii Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo, din anul 2020, au dezvăluit noul logo al competiției. Simbolul reprezintă un inel tradițional japonez compus din figuri rectangulare, de culoare indigo.
Noul logo a fost ales dintre cele patru finaliste prezentate la începutul acestei luni. Conform site-ului oficial Tokyo-2020, logoul este compus din trei varietăți de forme rectangulare, iar designul reprezintă diferite țări, culturi și moduri de gândire.
Acesta încorporează mesajul de "unitate în diversitate" și exprimă faptul că Jocurile Olimpice și Paralimpice caută să promoveze diversitatea ca o platformă de conectare a lumii.
Simbolul Olimpiadei este un inel tradiţional japonez de culoare indigo. Logo-ul Jocurilor Paralimpice este similar, însă cu un inel mai gros și neînchis.
Prezentarea noii embleme a avut loc la aproape opt luni de la retragerea design-ului inițial, ca urmare a unui scandal de plagiat. La începutul lunii septembrie a anului trecut, organizatorii JO 2020 au fost obligați să renunțe la logo-ul realizat de graficianul Kenjiro Sano.
Simbolul semăna foarte mult cu cel creat de Olivier Debie pentru teatrul din oraşul belgian, Liege.





Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑