Un african, desemnat cel mai bun jucător din Premier League




Riyad Mahrez a fost ales cel mai bun jucător din Premier League de Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti din Anglia. Algerianul de la Leicester City a devenit astfel primul african care a cucerit acest trofeu.
Riyad Mahrez a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League în acest sezon de către Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Anglia.
Mijlocaşul a acumulat mai multe voturi decât coechipierii săi Jamie Vardy, N'Golo Kante, dar şi Mesut Ozil de la Arsenal, Dimitri Payet de la West Ham și Harry Kane de la Tottenham.
Mahrez, în vârstă de 25 ani, a marcat 17 goluri și a oferit 11 pase decisive în acest sezon. El a devenit primul jucător african care cucerește acest premiu.
Asociația fotbaliștilor profesioniști din Anglia l-a desemnat, totodată, pe Dele Alli, cel mai bun tânăr jucător din Premier League în acest sezon. Fotbalistul are 20 de ani şi evoluează la Tottenham Hotspur, a doua clasată în campionatul Angliei.
Leicester City echipa la care evoluează Riyad Mahrez este la un pas de primul titlu din istoria clubului, cu trei etape înainte de finalul sezonului.
Echipa antrenată de Claudio Ranieri are 76 de puncte și este lider în campionatul Angliei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑