Care sunt ultimele echipe care speră să se califice în optimile de finală ale Campionatului Mondial



Foto: tipsteacher.com

Joi seara vom afla ultimele echipe calificate în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Germania se va duela cu SUA, iar Portugalia cu Ghana. În grupa H, Rusia se va confrunta cu Algeria, în timp ce Belgia va întâlni Coreea de Sud.

Pentru neamţul Jurgen Klinsmann meciul dintre SUA şi Germania va fi unul special. Tehnicianul, care a fost selecționer al Germaniei în perioada 2004 și 2006, antrenează acum reprezentativa Statelor Unite.

"Este ceva ce nu se întamplă în fiecare an și, probabil, doar o dată în viaţă. Voi încerca să mă bucur de aceste clipe. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu jucătorii cu care am lucrat cu 10 ani în urmă. Unii din ei sunt acum în lotul lui Low", a declarat antrenorul naţionalei Statelor Unite, Jurgen Klinsmann.

SUA va întâlni Germania, joi, în ultima etapă a grupei G de la Cupa Mondială. Înaintea acestei întâlniri, cele două echipe se află pe primele două locuri, cu câte patru puncte. O remiză ar califica ambele echipe în optimile de finală.

Cu toate acestea, Klinsmann spune că va face totul pentru ca Statele Unite să învingă și să câștige, astfel, grupa G.

"Vom juca doar la victorie. Pentru mine nu există meciuri care vreau să se încheie la egalitate. Acest lucru nu îl dorim nici noi, dar nici echipa germană", a mai spus selecţionerul.

În grupa H, în prezent doar Belgia e calificată. A doua echipă care va merge în optimi se va decide la fel joi. Rusia se va duela cu Algeria, la Curitiba, cu începere la ora 23:00. Echipa antrenată de Fabio Capello are nevoie doar de victorie pentru a ajunge în faza următoare a competiţiei, în timp ce algerienii s-ar mulţumi şi cu un egal. În celălalt meci al grupei, Belgia se va duela cu Coreea de Sud, la Sao Paulo.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑