A prins aripi! Zimbru vrea să câştige şi Supercupa Moldovei



foto: zimbru.md

Zimbru Chişinău a prins aripi după ce formaţia din capitală a câştigat Cupa Moldovei în urma victoriei în faţa Sheriff-ului. Antrenorul Oleg Kubarev, dar şi fotbaliştii Zimbrului vor să-şi bucure din nou suporterii şi să câştige Supercupa Moldovei. Partida dintre Zimbru şi Sheriff este programată vineri la Tiraspol.

Chiar dacă a declarat anterior că Zimbru se confruntă cu mari probleme de lot înainte de meciul cu Sheriff din Supercupa Moldovei, antrenorul Oleg Kubarev îşi doreşte să câştige al doilea trofeu cu gruparea din Capitală.

"Vrem să jucăm cât mai bine şi să facem fericiţi pe suporterii noştri. Orice nu am spune acum, dar este un meci principial şi foarte important, chiar dacă pentru noi este o etapă de pregătire pentru noul sezon. Voi fi fericit dacă vom reuşi să facem o sărbătoare pentru toată lumea", a spus antrenorul echipei Zimbru, Oleg Kubarev.

Zimbru Chişinău nu a câştigat niciodată Supercupa Moldovei, deşi a luptat de trei ori pentru acest trofeu şi de fiecare dată cu Sheriff. Mai mult, Zimbru nu a reuşit să marcheze niciun gol în faţa Sheriff-ului în meciurile din Supercupă. Jucătorii "galben-verzi" spun că acum a venit momentul să câştige pentru prima dată acest trofeu.

"Supercupa este încă un trofeu pe care avem posibilitatea să-l câştigăm. Acest meci este tot atât de important ca şi finala Cupei. Orice partidă ne dorim să o câştigăm", a menţionat căpitanul echipei Zimbru Iulian Erhan.

"Supercupa este un trofeu pe care nu l-am câştigat niciodată. Îmi doresc foarte mult vineri să fie ziua în care să câştig. Evident că echipa noastră va da totul pe teren ca să învingă", a spus mijlocaşul echipei Zimbru Alexandru Dedov.

Ultima dată Sheriff şi Zimbru s-au întâlnit în finala Cupei Moldovei. Atunci, galben-verzii s-au impus cu 3-1 şi au reuşit să câştige trofeul după o pauză de şapte ani.

Partida din Supercupa Moldovei dintre Zimbru şi Sheriff se va juca vineri cu începere de la ora 19.00 la Tiraspol. Partida va fi arbitrată de Gabriel Tupicica.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑