Nicușor Stanciu: ”Mai avem lucruri de remediat, dar bine că nu am pierdut iar”



 

**VIDEO** Nicușor Stanciu: ”Mai avem lucruri de remediat, dar bine că nu am pierdut iar”

Mijlocașul Stelei, Nicușor Stanciu, se simte ușurat după rezultatul de egalitate cu Legia Varșovia, 1-1, care mai spală din rușinea înfrângerii în fața Austriei Klagenfurt, 4-5, din primul amical al cantonamentului roș-albaștrilor.

”Ne bucurăm că am revenit și că nu am pierdut și acest meci. E important pentru moralul nostru. Avem nevoie și de victorii înainte să începem meciurile oficiale. Legia a fost un adversar destul de puternic, am arătat mai bine decât la meciul trecut.

Ne-am simțit și mai proaspeți, am avut un antrenament mai lejer în ziua dinaintea meciului. Jocul a decurs bine în mare parte. Mai trebuie să reparăm mici greșeli, dar cred că în timpul care a rămas le vom remedia, iar la începutul meciurilor oficiale să fim în cea mai bună formă”, a declarat Stanciu.

Mijlocașul de 22 de ani e încântat de relația cu Mirel Rădoi, dar și de jocul noilor transferuri, Muniru și Tudorie.

„Relația cu Rădoi e foarte bună, mă bucur pentru el că a ajuns așa de repede aici. Sperăm ca împreună să facem lucruri frumoase, dar cel mai important e să ne calificăm în Champions League.

Muniru și Tudorie sunt foarte buni, îi cunoașteți și dumneavoastră pentru că au jucat în România, în Liga 1. Sunt tineri, noi încercăm să-i ajutăm să se adapteze cât mai bine. În funcție de cum se vor antrena și de ce va decide Mister, vom vedea dacă vor juca sau nu”, a mai spus Nicușor Stanciu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑