Rădoi, mulţumit pe jumătate după amicalul cu Legia: "Mi-a plăcut atitudinea, nu şi jocul"



 

**VIDEO** Rădoi, mulţumit pe jumătate după amicalul cu Legia:

Steaua a terminat la egalitate al doilea amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, 1-1 cu Legia Varşovia, iar antrenorul campioanei, Mirel Rădoi, s-a declarat mulţumit doar pe jumătate.

Roş-albaştrii au avut reacţia pe care Rădoi o aştepta din partea lor, după eşecul surprinzător cu Austria Klagenfurt, însă fostul internaţional recunoaşte că echipa sa mai are de lucrat din punct de vedere al jocului.

"Sunt mulţumit de atitudine, nu şi de joc. Pe undeva, e normal să nu existe prospeţime la început. Am pus accentul pe Supercupă şi pe ultimele două amicale. Cred că am avut o atitudine mai bună decât în primul meci, dar mai avem de lucru, pentru că nu suntem mulţumiţi de joc în totalitate", a explicat Rădoi.

Pentru Steaua urmează alte două amicale în Austria, cu Rubin Kazan, locul 5 în Rusia, şi FK Qarabagh, campioana din Azerbaidjan, iar antrenorul campioanei susţine că aşteaptă mai mult de la elevii săi, în condiţiile în care aceste jocuri reprezintă ultimele teste înainte de debutul oficial al sezonului.

"În ultimele două amicale ne axăm pe joc şi pe rezultat, pentru a fi cât mai aproape de ceea ce ne dorim pentru Supercupă, pentru meciul de Champions League şi pentru începutul de campionat", a spus Rădoi.

Steaua încearcă încă să-şi completeze lotul pentru noul sezon, iar Rădoi spune că este de preferat ca noii jucători să se alăture echipei cât mai repede. Totuşi, fostul căpitan al roş-albaştrilor este convins că se poate descurca şi cu ce are la dispoziţie la ora actuală.

"Jucătorii care sunt doriţi de Steaua sunt monitorizaţi mai mult timp, nu putem lua o decizie de pe o zi pe alta. Jucătorii care au venit sunt jucători de care aveam nevoie pe acele poziţii.

Ar fi perfect ca cei care vor mai veni să ajungă cât mai repede în cantonament, dar preţurile cerute sunt foarte ridicate. Trebuie să găsim înţelegere şi avem nevoie de ceva mai mult timp decât ar fi normal.

Dacă nu vom putea să mai transferăm vreun jucător, deşi mi-e greu să cred că se va întâmpla asta, avem un lot destul de bun şi echilibrat. Va trebui să ne descurcăm aşa", a afirmat Mirel Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑