Vedetele tenisului feminin au defilat la petrecerea tradiţională înainte de turneul de la Wimbledon



 

Vedetele tenisului feminin au defilat la petrecerea înainte de startul turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Ivanovic, Şarapova, Kvitova şi Serena Williams au venit îmbrăcate la patru ace la acest eveniment. 

Îmbrăcate ca la bal, starurile tenisului feminin au participat la petrecerea tradiţională înainte de turneul de la Wimbledon. Evenimentul a avut loc la Londra la Kensington Roof Garden. Fanii au avut ocazia să le vadă pe jucătoare în rochii de gală, să ia autografe şi să facă poze cu ele.

Campioana en-titre este Petra Kvitova. Ea susţine că şi-ar dori să-şi apere titlul cucerit anul trecut.

"Sunt nerăbdătoare să revin pe acest teren. Ştiu că îmi va aduce mai multe clipe de fericire din trecut. Aşa că voi încerca să dau tot ce am mai bun", a spus jucătoarea Petra Kvitova. 

Liderul mondial, Serena Williams a câştigat primele două turnee de Mare Şlem din acest an, însă în 2014 a fost eliminată din turul trei la Wimbledon.

"Nu simt presiunea ceea de parcă aş fi obligată să câştig sau ceva de felul acesta. Sunt fericită să fiu aici aşa că voi savura acest moment", a declarat jucătoarea Serena Williams. 

Şi Novak Djokovic şi-a făcut o intrare spectaculoasă la evenimentul organizat la Londra.

Turneul de Mare Şlem de la Wimbledon va începe în data de 29 iunie. Tenismenii care vor reuşi să dispute finala la simplu din acest an vor fi premiaţi cu două milioane şi jumătate de euro. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑