Radwanska şi Bencic vor juca finala la Eastbourne. Wozniacki s-a retras, accidentată



**Radwanska şi Bencic vor juca finala la Eastbourne.** Wozniacki s-a retras, accidentată

Agnieszka Radwanska şi Belinda Bencic vor lupta pentru trofeul de la Eastbourne. Elveţianca poate câştiga primul titlu WTA, mâine, de la ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

La şapte ani după cucerirea trofeului de la Eastbourne, Agnieszka Radwanska va juca din nou în finala competiţiei. A noua favorită nu a avut emoţii în primul set cu Sloane Stephens şi s-a impus cu 6-1.

Americanca a revenit în actul secund, pe care şi l-a adjudecat la tie-break, dar, în decisiv, Radwanska a câştigat cu 6-2 şi şi-a asigurat un cec de 66.000 de euro si 305 puncte WTA.

"Sunt foarte foarte fericită să fiu din nou în finală. A trecut mult timp de la ultima prezenţă şi sunt încântată că am reuşit asta", a declarat Radwanska, la finalul meciului.

În finală, Radwanska o va întâlni pe Belinda Bencic. Elveţianca de 18 ani este la un pas de primul titlu WTA.

Pe locul 31 mondial, Bencic a profitat de abandonul Carolinei Wozniacki. A doua favorită a turneului a avut probleme la spate şi a renunţat după doar trei game-uri.

"Este o situaţie stranie pentru mine. Îmi pare rău pentru Caroline că s-a accidentat, dar este important să fie pregătită pentru wimbledon. Evident că sunt fericită de calificare, dar nu în acest fel. Şi eu sunt puţin accidentată", a spus Bencic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑