Kuciak, al treilea egal cu Legia în fața Stelei: ”E mai slabă ca acum 2 ani”. De ce vrea Botoșani în UEL



 

**VIDEO** Kuciak, al treilea egal cu Legia în fața Stelei: ”E mai slabă ca acum 2 ani”. De ce vrea Botoșani în UEL

Fost portar la FC Vaslui, în perioada 2008-2011, Dușan Kuciak apără de patru ani poarta Legiei Varșovia. Goalkeeperul slovac se laudă cu faptul că nu a pierdut niciodată cu echipa poloneză în fața formațiilor din România, după ce a remizat iar, 1-1, cu Steaua, într-un meci amical disputat în Austria.

”Îmi place că nu am pierdut niciodată cu echipele românești. Am bătut Rapid de două ori și am remizat de trei ori cu Steaua, chiar dacă în UCL s-au calificat ei, acum doi ani”, a declarat Kuciak.

Portarul de 30 de ani crede că Steaua are prima șansă în turul 2 preliminar al UCL, în fața lui Trencin, echipă la care a debutat în fotbalul mare, în 2001.

„Este în pregătire acum, nu sunt pregătiți sută la sută, dar Steaua are șansa să se califice mai departe”, a spus slovacul, care crede că echipa lui Rădoi este mai slabă decât cea a lui Reghecampf, care elimina Legia Varșovia, în drumul spre grupele UCL, în urmă cu două sezoane: „E puțin mai slabă. Pentru că nu are jucători. Jucătorii buni s-au transferat la echipe mai bune, în campionate mai bune”.

Kuciak nu exclude o eventuală revenire în fotbalul românesc și spune că și-ar dori să joace cu FC Botoșani în turul 2 al UEFA Europa League, dacă moldovenii vor trece de Tskhinvali, în turul 1 preliminar al competiției. FC Botoşani debutează în Europa în direct la Digi Sport, joi, 2 iulie, de la ora 20:00.

”Dacă m-aș fi întors în România? Nu m-a căutat nimeni, dar am rămas cu amintiri frumoase de acolo și cu prieteni mulți. Nu am nicio problemă să revin în România, ca adversar și poate nu doar ca adversar. Niciodată să nu spui niciodată.

Despre Botoșani știu că Leo Grozavu e antrenor, iar Raul Costin s-a transferat acolo, de la U Cluj. El e prietenul meu și vreau să joc împotriva Botoșaniului. Nu prea mai păstrez legătura cu jucători din România, dar i-am ținut pumnii lui Ionuț Balaur cu ASA. Era ceva extraordinar ca o echipă mică să câștige titlul, nu am nicio problemă cu Steaua, am prieteni și acolo”, a mai spus Kuciak.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑